Miluju a maluju aneb mé tvoření ve dnech nedávných

 


Čím dál víc v posledních dnech relaxuji u malování. Využívám akvarel a acrylové barvy na plátno a plním si představy a sny, které už jsem nosila v hlavě hezky dlouho a nebyl na ně čas. On na ně není čas ani teď, ale já jsem si řekla, že čas od času si ten relax s barvičkami prostě naordinuji, protože takhle bych se k tomu nedostala ani v důchodu. Mám z toho radost a těší mě jak tvorba samotná, tak výsledky. A tak se s vámi zase trochu podělím. 
Fotky jsou přeházené, za to se omlouvám, ale momentálně nemám sílu na to, abych je přidávala jeden po druhém a řadila je za sebou, když to neumí sám počítač. Nový blogger se mnou zatím není kamarád - ani já s ním a nedělá se mi v něm nijak zvlášť dobře. Ale to určitě nejsem sama. 

Andílek vznikl jako první. Nosím jich v hlavě spoustu a baví mě, že ve finále je vytvořím ještě jinak, než jsem původně zamýšlela. Takhle to je vlastně taková nevyčerpatelná studnice, protože andílek pod mýma rukama si vždy sám řekne, jak chce vypadat. Jen mi moc nevyhovují ta malá plátna. Ale mám je tu poděděná, tak je spotřebuji a aspoň si na nich více procvičím techniku acrylových barev, které zatím moc neznám. Vždy jsem malovala olejem nebo pastelem. 


Tyto menší akvarely - strom při západu slunce a holčička na houpačce vznikly spontánně... věděla jsem, že chci něco takového, ale protože toho zase nosím v hlavě spoustu, nebyla jsem si hned jistá, koho na tu houpačku usadím. A vida. Je tam holčička s kočkou. :)


Stromy... to jsou pro mě neskutečné bytosti symbolizující sílu přírody. Sahají od matky zem až do nebes... jsou mystické, krásné a neprestávají mě fascinovat pro své tvary. Mám jich opět v hlavě ohromnou spoustu, tak uvidíme, kam až mě fantazie a příroda zavedou. 




Také mám nějaké nové kamínky... Opět západ slunce a noční obloha. Mám tyto záběry jak na fotkách, tak na obrazech moc ráda. Je to pro mě magický okamžik, kdy něco končí a něco začíná...







Oba obrázky mají velikost jako dva pohledy vedle sebe. A tak mě napadlo, že si je nenechám, ale někoho s nimi potěším. Dnes jsem oba odeslala kamarádkám. Doufám, že jim přinesou stejnou potěchu do duše, jako mně. :)




Strom má velikost A4 a je zatím volný. Kdybyste po něm někdo zatoužil, napište si, nestyďte se. :)







A to je pro dnešek vše, přátelé. :)

Přeji vám krásný víkend plný inspirace, klidu a pohody. 

Vaše Sabi :)

Komentáře

  1. Sabi,
    klobúk dolu, si nesmierne talentovaná a šikovná...
    Všetky obrazy sú nádherné, anjel je topka (mám slušnú zbierku) , aj západ slnka. Wau.
    Tak Ti prajem viac voľného času na Tvoju tvorbu, teším sa na ďalšie.
    Pekný víkend,
    A.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahojky, moc děkuji za krásný komentář. je to závislost. Čím víc maluju, tím víc to potřebuju. :D

      Vymazat
  2. Sabi, krásné tvoření, kochám se. Měj pěkný víkend.

    OdpovědětVymazat
  3. Sabi, maluješ krásně. Mně se nejvíc líbí ten strom při západu slunce - taky mám západy slunce ráda.
    S nvoým Bloggerem taky bojuju, zatím jsem to vyřešila tak, že jsem se přepnula do staré verze, ale to je řešení hodně dočasné, protože má úplně skončit za pár dnů.
    Hezké léto

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahojky, moc děkuji. No já si právě říkám, že to brzy stejně skončí, tak si raději zvyknu. Do toho ještě nový facebook. já ty inovace tak nesnáším....

      Vymazat

Okomentovat

Líbil se vám můj článek, nebo vám v něm naopak něco chybělo? Napište mi komentář. Budu moc ráda a předem děkuji. :)