Můj oblíbený out-fit aneb soutěžím s Heurékou


Nejsem módní blogerka, ale čas od času se vám tady v něčem ukážu. Obzvlášť, když z toho mám velkou radost. V poslední době jste tu out-fit články téměř neviděli. Je to jednoduché - jednak nebyl čas, jednak jsem si nic nového nekupovala a když, tak jen tepláky nebo tričko na doma, a jednak za poslední půl rok celkem dost bojuji s váhou. Minulý týden jsem si ale udělala radost a objednala si pár kousků na internetu. Ve stejnou dobu jsem byla oslovena z Heuréky, zda bych se nechtěla zúčastnit jejich blogerské soutěže. A tak jsem se rozhodla spojit příjemné s užitečným a já soutěžím o oblečení z Heuréka.cz. :)


Principem soutěže bylo ukázat oblíbený out-fit, ve kterém se třeba cítíme dobře. Vzhledem k tomu, že jsem matka na mateřské fungující na home-office a navíc ještě teď stále zavřená doma s dětma, mezi můj nejoblíbenější out-fit patří zmíněné tepláky a tričko. Nic z mých kousků však není prezentovatelné. :D
A tak jsem se rozhodla, že to spojím s novými kousky a ukážu vám vše dohromady - tedy, tepláky ne, to se bát nemusíte. :D


Tento jarně-podzimní kabátek jsem si kupovala už jako těhotná s Jiříkem. Jelikož je jen na jeden knoflík pod krkem, vejdu se do něj tlustá i štíhlá. Proto ho také tahám pořád. 

+ je univerzální, skvěle padne když přiberu i když zhubnu
+ pořád drží tvar, i když už jsem ho stokrát vyprala

- je k němu kožený pásek, který pořád ztrácím

Další stálicí jsou šedé kalhoty, které se mnou rostou. Také už je mám pár let, jsou kupovány v Orsay a pořád vypadají dobře. Nebo - skoro dobře. :)

+ přizpůsobí se postavě
+ příjemná hebká látka na dotek

-jsou na knoflíky, které se i po letech dost špatně zapínají/rozepínají



A tady už je novinka - jarní tričko, které jsem objednávala z Lidl-shopu. Stálo asi 199 Kč a je moc příjemné.

+lehoučké, hebké, příjemné na dotek

-je na teplejší počasí, když foukne studený vítr, okamžitě profoukne až na kůži
-vzadu je černé, vpředu světloučké - ještě jsem ho neprala, ale bojím se, aby se nezapralo...
-látka je tak heboučká, že musím dávat, abych si ho hned někde nezatrhla



Druhý kousek objednaný z Lidl-shopu je halenka, rovněž z velmi jemné a tenké látky, ale opět moc příjemná na tělě. 

+příjemná, lehoučká hebká látka
+okouzlily mě jemné barvy
+vypadá luxusně, i když je za pár korun

-bojím se, že si ji někde hned zatrhnu
-rukávy jsou na zápěstí zúžené, na můj vkus až moc a trochu škrtí




Z Lidlu jsem objednala i balerínky, které už mám od nich vyzkoušené z loňska. A překvapivě vydržely až do dneška, ale chtěla jsem nějaké nové. Navíc jsem si objednala i žluté jarní šatičky - které ale ještě nedorazily - a tyhle botky jsem k nim prostě musela mít. Stály tuším 299 Kč. 

+ pohodlné, měkoučké
+ nehrozí, že si v nich odřu paty nebo kotníky
+ za skvělou cenu



Mimochodem, to koukáte, jakého jsem měla tentokrát u sebe modela, co? Původně jsem chtěla fotit i s Nelčou, ale nebyla dnes doma a soutěž brzy končí. A Baron se přidal dokonce dobrovolně. Tváří se zase jako prezident. :D


Ještě pár detailů...


Osobně nakupuji oblečení raději na internetu a to i když není žádná pandemie a karanténa. Objednávám často právě na Lidl-shop, ale i na Bonprixu, nebo přes Fler. Heuréku využíváme s manželem často. Kdykoli chceme koupit nějakou elektroniku, věci do domu nebo na zahradu, hledáme si tam recenze, odkazy a obchody, kde se daná věc dá nakoupit nejlépe/nejlevněji - a to nepíšu kvůli soutěži, ale jen tak, abyste věděli. :)
Třeba se mi poštěstí a já si vyzkouším Heuréku i na nákup nového oblečení. Na to, kolik jsem přibrala, ho mám v šatníku pořád ještě málo. :D

Vaše Sabi

Komentáře

  1. Sabi, asi nejvíc mě zaujal ten kabátek, ten je fakt luxusní a elegantní. Já taky nakupuju oblečení už víc než patnáct let přes net. Nerada totiž chodím po obchodech. A nakupuju i na Lidlu či Bonprixu, ale třeba i na Zoot apod. Tak držím palce v soutěži.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahojky, děkuji za komentář. Já právě taky to lezení po krámech moc nemusím. Na Zootu jsem ještě nic nekupovala. Budu muset mrknout. :)

      Vymazat

Okomentovat

Líbil se vám můj článek, nebo vám v něm naopak něco chybělo? Napište mi komentář. Budu moc ráda a předem děkuji. :)