Svatební hostiny v Brně



Pokud chcete zažít dokonalou romantickou svatební hostinu, jistě byste se měli dozvědět o službách, jež poskytuje rodinný Hotel Gregor v Brně-Modřicích. Svatební hostiny zde probíhají v krásném prostředí areálu hotelu, které disponuje velkým a prostorným sálem pro svatebčany i blízkou kaplí, kde se může odehrát váš překrásný svatební slib. Díky široké nabídce služeb, jež Hotel Gregor poskytuje, se zde může odehrát, jak váš slavnostní obřad, tak svatební hostina i prožití první novomanželské noci.


Svatební obřad
Pro průběh svatebního obřadu můžete volit ze tří variant. Buď se rozhodnete pro kostel sv. Gotharda, popřípadě zvolíte obřadní síni Městského úřadu Modřice nacházející se přímo u Hotelu Gregor, nebo se váš kouzelný svatební slib může za krásného slunečného počasí odehrávat na nádvoří před obřadní síní. Kostel sv. Gotharda je římskokatolickým chrámem a zároveň děkanským chrámem modřického děkanství. Současná barokní podoba kostela má skvělou atmosféru vhodnou pro průběh vašeho svatebního obřadu.
Termín svatebního obřadu je nutné zajistit si dostatek času dopředu na matrice Městského úřadu Modřice, kde se vám v rámci možností budou snažit vyjít vstříc.
Po proběhnutí svatebního obřadu vám nebude nic bránit přesunout se po pár krocích ke svatebnímu stolu, kde bude moci započít pravá svatební hostina, která se jistě neobejde bez svatebních tradic dle přání novomanželů.

Prostory Hotelu Gregor
Hotel Gregor nabízí dva prostory pro konání svatební hostiny. V prvé řadě je to konferenční (taneční) sál s pódiem, který má kapacitu až dvě stě hostů. Sál díky své prostornosti umožňuje volit z velkého množství variant stolového uspořádání, při kterém stále zůstane dostatek prostoru pro volnou zábavu, tanec či rautové pohoštění. Hotel také nabízí v sále přípravu pódia, hudby s živou kapelou nebo služby konferenciéra. Konferenční sál je plně obsluhovaný, ozvučený, vytápěný a klimatizovaný. Kulaté stoly lze uspořádat do tvaru U či vedle sebe, dle počtu pozvaných svatebčanů.
Druhou možností, kde si lze užívat nezapomenutelné chvíle svatební hostiny, je svatební salonek, který je menší (zhruba pro 50 hostů). Opět je plně obsluhovaný, ozvučený, vytápěný i klimatizovaný. Stoly lze uspořádat buď do tvaru T, nebo do tvaru U.


Svatební menu
Hotel Gregor se plně přizpůsobí vašim přáním ohledně menu. Lze se domluvit na uskladnění svatebního cukroví a dortů v chladících boxech den před vaší svatbou. Rovněž je povolena donáška vlastního alkoholu.
Hotel nabízí čtyři možnosti svatebního menu, od klasických pokrmů po speciality. V nabídce je také příprava svatebního rautu, ze kterého si vyberete přesně to, na co máte chuť. Specialitou rautu se mohou stát například na místě připravované kanapky nabízené v několika variantách.
Pokud jste milovníky sladkého, jistě oceníte nabídku čokoládové fontány, která je dostupná v mléčné či hořké variantě spolu s ovocnými špízy složených z různých druhů ovoce podle sezóny. Samozřejmostí je i nápojový lístek obsahující jak nealkoholické tak alkoholické nápoje.

Svatební apartmán a ubytování svatebčanů
Pro novomanžele je připraven na strávení svatební noci moderně zařízený apartmán, který je pro dva zamilované zcela zdarma. Svatební hosté mohou noc strávit v jednom z dvoulůžkových či trojlůžkových pokojů. K dispozici jsou rovněž apartmány. Všechny pokoje jsou bez rozdílů vybaveny vlastním sociálním zařízením se sprchou, Wi-Fi připojením, LED televizí a pracovním stolem. Po probuzení pro vás budou připraveny snídaně ve formě švédských stolů v přízemí hotelového areálu.


Komentáře