Co potěší novomanžele? Můj tip na dárek k svatbě


Chystáte se na svatbu a hledáte vhodný dárek pro novomanžele? Ještě před pár týdny jsem na tom byla podobně. Jak už jsem prozradila, moje kolegyňka, která sem občas píše příspěvky – Romča, se nám vdala. A tak jsem si lámala hlavu s tím, jaký jí dát originální dárek, který udělá radost a zároveň ho nestrčí někde doma do skříně či do šuplíku. Domácnost už mají zařízenou několik let. Tak co tedy vybrat?

Závěsné cedulky s vhodnými nápisy

Různé skleničky, konvičky, talíře a podobné nesmysly jsem rovnou zavrhla. Chtěla jsem něco jednoduchého ale originálního, co by potěšilo i mě. A tak jsem zapátrala v paměti, co jsme dostali s manželem my a co mám udělalo největší radost. A jako první se mi vybavily cedulky na dveře či na zeď s popiskem „Domácí štěstí“. Dostali jsme hned dvě – jednu keramickou, druhou ze dřeva. Dodnes mám pověšené obě. Proto jsem začala hledat něco podobného.



Originální česká keramika

Narazila jsem na krásné keramické cedulky s různými nápady. Nebyly to jen obdélníky a oválky s nápisy, ale i srdíčka, boty – ty mi byly zvlášť sympatické a dokonce rybičky. Ryby Šupinky mě doslova nadchly! Nejen jednoduchým nenásilným designem, ale hlavně nápadem se šupinkami. Můžete za ně zasunout různé „šupinky“ se vzkazy, přání novomanželům, ale také papírové peníze. Něco, co ocení snad každý pár, protože co si budeme povídat, svatba je velmi nákladná záležitost.
Ryba na zeď mi ale přišla málo, a tak jsem přemýšlela dál. Hodně mě zaujaly plastiky koček v páru, kterých bylo na výběr hned několik. Vtipný mi přišel i kosí pár. Nakonec jsem však tuto možnost zavrhla, neboť Romča už má, jak asi víte, malou Romanku a dostat jen pár bez malého kosíka, nebo kotěte, to by nebylo ono.


Nakonec tedy v mém výběru zvítězily závěsné cedulky – Domácí štěstí a Ryba Šupinka. Nemám ráda kýčovité tretky a na této keramice se mi líbí hlavně velmi jemné a vkusné barvy, které snadno zapadnou do každého interiéru a nebudou na sebe okamžitě upoutávat pozornost.




Pokud stejně jako já hledáte vhodný dárek k svatbě, můžete se podívat stránky Keramiky Andreas, které nabízí originální českou keramiku.

Komentáře