Jak uvolnit tělo i mysl – lymfatické masáže v centru Prahy



V poslední době je toho na mě nějak moc. Dům, zahrada, děti a do toho podnikání. I když mě to všechno baví, potřebuji si také někdy odpočinout. Vypnout myšlenky na všechno, co musím udělat a co jsem nestihla, uvolnit své tělo a svěřit ho do péče profesionálů. Zkrátka nechat se hýčkat. A protože miluji masáže a jsem přesvědčená, že právě ony mi toto všechno poskytnou, mám pro vás dnes tip na lymfatické masáže Praha v kouzelném prostředí Satori Spa.


Co je to lymfatická masáž

Lymfatická masáž je stejně jako klasická masáž založena na masírování – hnětení svalů. Tento proces má za úkol rozproudit v těle lymfu a odstranit tak plno zdravotních i kosmetických neduhů. Na rozdíl od klasické masáže je však prováděna s menší silou a rytmikou, proto je vhodnější k relaxaci a celkovému uvolnění.

Lymfatická masáž je ideální, když trpíte bolestmi hlavy, únavou, otoky, bolestmi těla, nebo dokonce špatnou imunitou. Během uvolňování lymfy v našem těle dochází k regeneraci organismu. Tím se zvyšuje obranyschopnost našeho těla, a dokonce mizí celulitida.


Lymfatická masáž pro krásu i zdraví

Kdo mě znáte více, víte, že mám i masérský kurz. Doba, kdy jsem si ho dělala, bylo to nejlepší období. Každý víkend masáže celého těla! Od té doby jsem byla tak trochu „kovářova kobyla“ a jsem jí dodnes, i když už sama nemasíruji. Přesto si alespoň čas od času masáž dopřeju.

Lymfatickou masáž doporučuji nejen proto, že je jemnější, ale především pro její účinky. Vedle těch, které jsem už zmínila, je ještě plno dalších. Z kosmetického hlediska vás jistě potěší, že zjemňuje póry a vyplňuje vrásky, a z hlediska zdraví je velmi prospěšná pro odstranění škodlivin z těla. Pokud se tedy chystáte na celkovou detoxikaci, lymfatickou masáž do ní určitě zařaďte.

Jestli tápete, jaký salon využít, a máte blízko do Prahy, nebo tam dokonce bydlíte, doporučuji lymfatickou masáž Praha 8. Satori Spa se nachází v Karlíně a udělá na vás dojem nejen službami, ale i úžasným prostředím. Prohlédnout si ho můžete dokonce i virtuálně na jejich stránkách.

Vaše Sabi :)

Komentáře