Krabičková dieta – zdravá strava až k Vám domů



Rozhodli jste se radikálně změnit svůj stravovací režim, životní styl a podpořit své zdraví? Nabízíme pomoc v podobě vhodně zvolené stravy s doručením až k Vám domů. Naši výživoví poradci jsou připraveni navrhnout zdravou dietu přímo pro Vás. Jsme tu k dispozici pro všechny strávníky z Brna a blízkého okolí.  Krabičková dieta je vhodně zvolenou variantou stravování při redukční dietě.

Tajemství krabičkové diety

Pro koho je vlastně tato zdravá dieta určená? Pro všechny, kdo si chtějí udržet váhu, nebo přímo zhubnout. Pestrá a zdravá strava, dokonale vyvážená a připravená do jednotlivých krabiček, které stačí vzít s sebou do práce, na cestu, nebo do školy. Pro dosažení kýženého cíle je nutné dodržet pár jednoduchých pravidel. Doporučujeme konzumovat jednotlivé porce v časovém rozmezí alespoň tří hodin. Dodržujte pitný režim, doplňte svůj den o pohybovou aktivitu a v neposlední řadě – radujte se ze života. Ostatní nechte na nás.

Výhody krabičkové diety


  • Vyvážená, pestrá a čerstvá strava.
  • Rozvoz v Brně zdarma domů, nebo do zaměstnání.
  • Výběr ze čtyř programů stravování. Nabízíme dodávku celodenní, nebo si můžete vybrat variantu dopolední, obědové menu, odpolední menu nebo večeři.
  • Perfektně sestavený jídelníček pro příjemné hubnutí a bez pocitu hladu.
  • Odběr můžete kdykoliv přerušit.
  • Pokud se nemůžete rozhodnout, vyzkoušejte náš takzvaný „zkušební týden“.
  • Jednotlivá jídla mají předepsanou energetickou hodnotu.
  • Balení jídel je plně hygienické.
  • Jídla jsou chutná a rozhodně se nejedná o instantní jedy.


O dodávku jídla se Vám postaráme


S námi se můžete spolehnout na včasnou dodávku Vámi objednaného menu. Rozvoz probíhá v čase od 17:30 do 21:00. Jídla budete mít připravená na další den. Stačí jen uchovat v ledničce. Pokud se rozhodnete pro trochu pohybu, můžete si krabičky s jídlem vyzvednout osobně. Budeme na Vás čekat v Modřicích v hotelu Gregor.  
Jídla budou připravena na následující den. V pondělí, středu a pátek jsme tu pro Vás od 17:00 do 22:00. V neděli od 17:00 do 18:45. Nezapomínáme na Vás ani o státních svátcích, jíst se musí J. V těchto dnech nás navštivte od 17:00 do 17:45.
Na daný den je možná vyzvedávka krabiček v pondělí, úterý a čtvrtek od 7:15 do 11:00. V sobotu a o státním svátku budeme připraveni od 10:00 do 14:00.

Bonus na závěr

Přidanou hodnotou krabičkové diety jsou i nejlevnější ceny v Brně. Nabízíme tedy unikátní program 2 v 1. Vy jste bez práce a my zajistíme vynikající jídla, ze kterých budete mít potěšení a zároveň si udržíte zdravou váhu. Rovněž můžete svým blízkým zakoupit dárkový poukaz na „krabičkové stravování“ u nás. Jistě takovým dárkem potěšíte.

Buďte bez starostí

Všechny suroviny nakoupíme, výživoví poradci sestrojí jídelníček na míru, profesionální kuchaři navaří a kurýr spolehlivě doručí. Starosti nechte na nás, vy si užijte volné chvíle. Přejeme Vám dobrou chuť a pevné zdraví.


Komentáře