Kosmetické přírůstky - únor + březen


Úplně mi vypadlo z hlavy, že bych vám sem mohla zase jednou dát novinky a kosmetické přírůstky. Voňavá potěšení z obchůdku Lilibela.cz už jsem skoro vyplácala a tak bylo třeba doplnit zásoby. Jelikož jsem mezitím dvakrát objednala z tianDe a taky přišlo několik kousků z Aliexpressu, je toho docela dost. Až jsem nakonec rozhodla, že nákupy na Ali udělám zvlášť, taky proto, že jsem tam nenakupovala jen kosmetiku.



Takže chcete novinky a přírůstky? Ano? Tak tady jsou. :)

Jako první je sprchový gel z Oriflame. Já v Oriflame sice vůbec nenakupuji, ani neznám nikoho s katalogem, ale dostala jsem sprcháč jako dárek. Má moc příjemnou nasládlou vůni a nevysušuje kůži. Prostě příjemná klasika mezi sprcháči.


Další už je moje objednávka z tianDe - Crystal body deodorant. Tohle je vážení naprostá pecka! Crystal je tvrdý, neteče, nepatlá se, nedrolí se. Nic takového. Prostě jako kus kamene, který namočíte pod tekoucí vodou a pak s ním potřete potřebná místa. Je bez parfemace, takže ideální pro ženy i muže, a účinnost pro mě super. Na manželovi ještě otestuji. :) Mimochodem, já si s tím napatlala i opar a zahojil se megarychle!


Další jsou krémy - opět oba z tianDe. První je krém na nohy s hadím tukem. Hledala jsem levnější variantu skvělého hydratačního krému na nohy, který jsem vám nedávno doporučovala z NuSkinu. Cena kolem 800.- za tubu je fakt hodně. Tento krém je mnohonásobně levnější a stejně účinný. Možná bych řekla, že ještě o něco lepší. Ale nemůžu posoudit, protože praskliny na patách jsem vyhojila již s tím prvním krémem. 

Další pak byl krém na ruce "Hebká protěž", který jsem dostala jako dárek k nákupu tianDe nad 500.- Nečekala jsem nic převratného, ale jsem příjemně překvapená. Rychle se vstřebá, krásně jemně voní a ruce jsou po něm heboučké.  


Tělové soli z tianDe jsem ještě nezkoušela, takže bylo na čase je objednat. Vyhovuje mi, že nemusím kupovat hned velké balení, ale můžu si je vyzkoušet v malých sáčcích. I když, ony teda tak malé nejsou. Mají obsah 60g. Objednala jsem si tři, ale jeden jsem nechala pro kamarádku jako dáreček. Zatím jsem je nezkoušela. 


Detoxikační náplasti na chodidla jsou naprosto skvělá věc. Já jsem si objednala jedno balení, abych zjistila, jak mi sednou. A jsou naprosto famózní. Takže teď objednám celou detoxikační desetidenní kůru, která obsahuje deset balení náplastí a detoxikační čaj. Díky tomu, že je jaro, je tato sada ve výhodné akci i s dárečkem výše uvedených tělových solí, takže se obzvlášť vyplatí. :)


Akční detoxikační sada :)

Tady ještě moje poslední zásilka pěkně pohromadě. Je v ní i tělové olivové mléko z tianDe, které jsem objednala hlavně pro děti. Už jsem byla opravdu zoufalá a nevěděla, čím je mazat, aby nebyly vysušené a bolavě popraskané. A vida! Olivy zabraly! :)



A celá zásilka pěkně pohromadě - jsou tam i náplasti a krémíky pro další ženy, to už jsem rozdala. :)


Pleťová řada Collagen Active z tianDe je moje oblíbená. Mám ji už vyzkoušenou, takže tahle objednávka nebyla žádné překvapení. Existuje celá řada - a mám ji celou vyzkoušenou - od pleťového mléka - vypínacího a hydratačního, po tvarující gel, čistící tonikum a oční krém, atd. Všechno úžasné. Tato řada je vhodná pro ženy od 30-ti let, ale velmi oblíbená je i u padesátnic. Já teď mám vypínací krém a noční liftingové sérum na obličej, krk a dekolt

Mrknout můžete tady. :)


No a tužku na obočí a oči jsem si vyzkoušela u mamky a vyhovovala mi, takže jsem si ji objednala také. Je tedy správně na oči a rty, ale já ji používám na obočí a super. :)



A to je za únor a březen vše. Tedy kromě zmíněných šminek z Aliexpressu, které budou v dalším článku. :)

Pokud byste chtěli mrknout na zmíněné zboží z tianDe, stačí se prokliknout přes názvy. A pokud byste chtěli objednat za výraznou slevu, můžete se obrátit na mě, nebo si udělat registraci přes odkazy přímo na tianDe. Jako registrovaní nakoupíte se slevou až 35% a navíc dostáváte dárečky nad 500.-  
Ráda Vám s tím pomohu. :)

Stačí mi napsat na hentiette.anna@gmail.com

Vaše Sabi :)


Komentáře

Okomentovat

Líbil se vám můj článek, nebo vám v něm naopak něco chybělo? Napište mi komentář. Budu moc ráda a předem děkuji. :)