Kosmetické nákupy: Voňavý balíček z Lilibela


Milujete nákupy? Já ano! Neoznačila bych se však za shopaholičku v pravém slova smyslu. Já totiž nemám potřebu trávit volný čas couráním po obchodech. Možná, kdybych věděla, že mám v peněžence neomezený zdroj peněz, nebo že mou kreditní kartu čas od času někdo nezávazně zcela srovná, asi bych si to užívala více. Já však miluji balíčky.

Už jsem to tu myslím i psala. "Nakazila" jsem touto úchylkou už i Nelču, která je na balíčky celá natřesená a myslí si, že v každém je něco i pro ni. Občas ano. Ale ne vždy. :) Tentokrát by se možná i něco malého našlo... Pojďme na to! :)


Přírodní kosmetika z Lilibela a balíčky pro potěchu






E-shop Lilibela.cz už jsem vám kdysi představovala. Mohli jste o něm číst např. tady. :) A pokud jste mě sledovali pozorně, pak jistě více, že jsem si zamilovala hlavně jejich úžasnou kosmetiku Natura Siberica. Hlavně pleťové krémy této značky jsou úplně úžasné! 

Od naší poslední spolupráce uběhla již nějaká doba. Jednak jsem neměla tolik času věnovat se blogu a jednak jsem tuto kosmetiku nakupovala výjimečně osobně v kamenném obchodě. Jenže Lilibela od té doby rozšířila sortiment a mě lákala hlavně kosmetika značky Biorythme, na kterou čtu samou chválu. A tak jsem se rozhodla ji konečně vyzkoušet.

Paní Julie z Lilibela je naprosto báječná. Každou zásilku zabalí tak, že ji prostě nejde nemilovat. Už jen otevření krabice je zážitek. Růžová lesklá stuha a kartička s poděkováním, která je dokonce motivační (stačí ji otočit). A navíc - čekalo na mě i překvapení a to rozhodně ne malé. Místo mých vybraných dvou produktů jsem dostala ještě další tři. Uau!


Natura Estonica - Čistící tonikum pro pleť Ženšen a Acai
Barva - lákavá, vůně - ještě více. Tohle čistící tonikum obsahuje výtažky z ženšenu, acai a mého oblíbeného florentinského kosatce. Nejen že krásně voní, ale také navrací pleti mladistvost a příjemnou barvu. Zlepšují vzhled pleti, a dokonce bojují proti jemným vráskám. Tedy tonikum, které já rozhodně potřebuji! Moc se těším na testování!


Iceveda - Zpevňující tělový krém Jalovec - Arganový olej
Značku Iceveda už také znám. Měla jsem sprchový gel, kterého jsem se nemohla nabažit. Protože tělová mléka potřebuji stále a stále, mám velmi suchou pleť, tento výběr mě rovněž velmi potěšil.
Aniž bych se s paní Julií bavila o svých problémech, nebo představách, tak nějak vytušila, co by mi prospělo. Už nějakou dobu totiž přemýšlím nad nějakým zpevňujícím mlékem na bříško po porodu
Tento zpevňující tělový krém obsahuje organické výtažky z jalovce, manga, břízy, zázvoru a arganového oleje. Kdo se trochu vyznáte v účincích těchto výtažků, tak už určitě víte, že mléko bude tonizovat, hydratovat a vyživovat pokožku, ale také vyhlazovat. Má totiž liftingové účinky. Tak jsem na to zvědavá, jak se na mém bříšku a hýždích osvědčí. :)


Natura Siberica - Objemový a vyživovací šampon
Jak už jsem psala, tuhle značku mám moc ráda. Objemový šampon sice nepotřebuji, já své vlasy pravidelně rasuji Silver šamponem pro blond a stříbrné vlasy, ale vyzkouším ho na Nelince. A že není dětský? Je to čistě přírodní kosmetika, takže se ho nebojím použít ani pro dítě!





Biorythme - přírodní pleťový krém
A už se dostáváme k nové značce, kterou jsem dosud nevyzkoušela a jsem na ni moc zvědavá. Přírodní pleťový krém s konopným olejem, šalvějí, mateřídouškou a tea tree značky Biorhytme jsem si vybrala proto, že je pojmenován jako "anti-pupínek". I když je pravda, že v poslední době jsem nasadila několik přírodních preparátů silného kalibru na vyčištění pleti a začíná se to fakt lepšit, pořád to není ono. Ale věřím, že tento krém mi ještě více napomůže k čisté pleti bez akné. Více vám povím v článku, který chystám, ale až krém vyzkouším. :) 



Biorythme - přírodní balzám na rty s chia olejem - Malina

Tady myslím není co dodávat. Čistě přírodní balzám na rty s velmi jemnou vůní maliny jsem sice objednala hlavně pro sebe, ale asi ho po vyzkoušení přenechám Nelince. (A sama si koupím ještě nějaké, abych vyzkoušela více vůní/chutí.) 😊Jednak sama nějaký potřebuje a neustále používá mé balzámy a jednak je to přírodní výrobek, tedy opět ideální i pro malé děti. K balzámu vám zatím více psát nebudu, protože pro vás chystám samostatný článek o kosmetice Biorhytme a součástí bude i recenze tohoto produktu. Můžete se těšit. :)



Znáte tyto značky přírodní kosmetiky? Používáte nějaké? Napište mi, se kterými produkty jste nejvíce spokojeni. :)

Vaše Sabi!



Komentáře

  1. Moc pěkný nákup. Přesně to mě na tomhle eshopu baví nejvíc. že to pro paní Julii není práce. Ale balí je s radostí, a to vykouzlí úsměv každému, kdo si z eshopu objednává :-)

    The world of makeup

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Líbil se vám můj článek, nebo vám v něm naopak něco chybělo? Napište mi komentář. Budu moc ráda a předem děkuji. :)