Vhodná dětská obuv pro zimní radovánky - V čem chodí Nela a proč?



I když už zima kalendáři nějakou dobu vládne, mám pocit, že u nás v Čechách to pravé zimní počasí přichází vždy až v lednu, a nejvíce se pak činí v únoru. A proto i když samozřejmě Jiřík s Nelou měli zimní oblečení i před tím, pořídili jsme pro jistotu nové a kvalitnější zimní boty. Nehodlala jsem riskovat žádné obyč botky ze supermarketů a vsadila na e-shop, který už dobře znám z dřívějška a vím, že když v něm nakoupím, dostanu opravdu kvalitní zboží za příjemnou cenu.

Zimní kombinéza z Pidilidi

E-shop Pidilidi jsem zaznamenala už když se Nela narodila. Tehdy na mě odevšad vyskakovaly jejich reklamy. Nic jsem však u nich nenakoupila. Chyba! Když o dva roky později sháněla babička kvalitní, teplou a hezkou kombinézu Nele k Vánocům, zabrousila právě do tohoto obchodu.
Kombinézu objednala a i když úplně netrefila velikost, ničemu to nevadilo. Babička objednala o něco větší číslo, aby déle vydržela (ideálně i na další rok), a i ta větší velikost byla ještě větší. Tudíž ji Nela poprvé oblékla vloni a letos ji nosí vesele dál. A víte co? Pořád má ohrnuté nohavice. Kombinéza na ní i tak vypadá skvěle. I když už je několikrát praná, pořád má stále nádherné křiklavé barvy, je teplá, nepromokavá… A Nela si ji užije ještě příští rok.

Dětské zimní boty Bugga

Od té doby na Pidilidi nedám dopustit. Proto když jsem letos přemýšlela nad novými botami pro děti, věděla jsem přesně, kde je nakoupím. Původně byly v plánu dvoje – pro Jiříka i pro Nelu. Vybrala jsem boty značky Bugga, které mají ve třech barevných variantách. V hnědorůžové pro holky, v modré pro kluky a černošedé – neutrální. Z mé naivní představy, že budou mít děti stejné boty jen v holčičích a klučičích barvách, mě rychle vyléčila velikost. Tyto boty Bugga měli až od čísla 25. A to by v nich Jiřík „plaval“. Nakonec se ale ukázalo, že jsou mu dobře Nelčiny staré boty a tak bude potřeba koupit jen jedny – pro Nelu.



No a protože jsem praktická matka a snažím se myslet ekologicky a ekonomicky, vybrala jsem nakonec ty neutrální černošedé. Letos a možná příští rok je bude mít Nelča a pak je bude moc nosit Jiřík. Teď mu ještě fialovošedé po Nele nevadí, ale až bude v jejím věku, už by určitě protestoval. A botky s růžovou ozdobou by mi hodil na hlavu. :D

A proč jsem vybrala právě zimní boty Bugga? Jednak je to outdoorová a tudíž pevná obuv, ve které děti nebudou šmajdat, ale budou mít nohu pěkně pevnou a zafixovanou. Jednak má gumovou a dobře členěnou podrážku, takže jsem předpokládala, že by nemusely klouzat na ledu. Nekloužou! Dnes jsme si to ověřili. Zatímco já jsem u kočáru bruslila, Nela, která jindy padala po cestě do školky jak nahnilá švestka, si to dneska vykračovala v plné parádě.




Zimní boty Bugga jsou navíc zateplené, nepromokavé a mají zpevněnou špičku odolnou proti okopání. To je náš velký problém. Všechny kožené či koženkové boty, které dětem koupím, jsou po pár dnech úplně zničené – špičky jsou okopané a odřené až na podklad. Zda boty Bugga vydrží, to zjistíme během zimy, ale podle kvality provedení jim věřím.
A to by snad k dnešnímu článku bylo všechno. 😊

I když… MOMENT!

Málem bych zapomněla! Jelikož v těchto dnech probíhá soutěž o Shop Roku 2018, poprosím vás, kteří Pidilidi znáte, a tím pádem dobře víte, že jejich zboží je opravdu kvalitní, krásné a za skvělé ceny, hlasujte a pomozte mi je podpořit v této soutěži. Odkaz najdete ZDE. Díky!!!

Jsem přesvědčená, že si to zaslouží a v tomto roce pro nás připraví mnoho skvělých novinek pro naše děti! 😊

Vaše Sabi!

Další dvě barevné varianty:



A to je vše... Nelča se loučí. Tak zase příště. :)




Komentáře

  1. To si pamatuji, jak brácha vždy recykloval oblečení a boty po mě. :D A když už mu to docházelo, tak byl jak malej špaček.. :D

    The world of makeup

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Líbil se vám můj článek, nebo vám v něm naopak něco chybělo? Napište mi komentář. Budu moc ráda a předem děkuji. :)