Photo diary: Na čekané...


...tak by se dal označit stav, ve kterém se nyní nacházím já, celá rodina i manželovi a moji přátelé a kolegové. Zbývají mi tři dny do oficiálního druhého termínu porodu (zítra je ten první) a Jiřík jakoby se nic nedělo, kliďánko se dál převaluje v mém bříšku a nechce se mu ven. Uklízím snad víc, než jindy, místo abych odpočívala. Dokonce jsem si řekla, že zítra není co dělat, vařeno i uklizeno mám, když bude počasí, umyjeme s Nelou okna v přízemí. Jen doufám, že to nedopadne jako posledně, kdy mi tak aktivně pomáhala, že jsme jely spolu na chirurgii s Nelčinou rozbitou hlavou.


Zkrátka a dobře, popíjím si tu svařené červené víno, protože to prý zabírá, píšu tento článek a jediné, co mě bolí, jsou stehna a lýtka, jak jsem dnes s Nelčou skákala na trampolíně. Ano, až tak daleko to zašlo...

Ale protože to nebyl jen dnešní den, ale i ty předešlé a já vám už dlouho nedala žádný fotočlánek, pojďme se podívat, co je u nás nového.


Nové křesílko už jste asi viděli, ale kdyby ne, tak tady je. Nelča má růžové a Jiřík zelené. Ten ho letos jistě velmi ocení. :p



Minulý týden jsem byla poprvé na Hobby České Budějovice. Vezla jsem i foťák že tam něco vyfotím, ale nedala jsem to. Bylo vedro, břicho mě táhlo, nohy mě bolely a dřely v nových botkách. A pak už jsme měli s mužem oba tak plné ruce kytek, že focení nepřipadalo v úvahu.








A tohle už je obvyklý porost mé zahrady. Z těchto krásek vykvetou žlutokvěté nádhery, které zdobí zahradu skoro na každém rohu. Vzadu u trampolíny jdou pak do oranžova.


Z pěkného teplého počasí se radují i pejskové. Hrají si, jak můžou a hloubí jámy ve vlhké hlíně a kamíncích, což manžela dovádí k nepříčetnosti. Hlavně se podhrabávají kolem krbu a on se samozřejmě bojí, aby se pak nepřevážil a na někoho nespadl.










Jedna speciální fotka - najdi psa. :)


Nejen pampelišky, ale i ovocné stromy odkvétají. Spoustu toho pomrzlo, z broskví a meruněk asi letos nebude nic, tak snad nám vydrží alespoň nějaká jablka.





A také pár fotek Nelči z písku...







Z Hobby jsem si konečně dovezla také dvě pivoňky, jejichž barvy už jsem zase zapomněla. Tak doufám, že se uchytí a příští rok už pokvetou...



No a ještě záběr na mě, Nelču a na Jiříka v bříšku tři dny před termínem. :)


A to je pro dnešek vše. Myslím, že foteček je zase dost a máte se snad na co koukat. Dávala jsem si záležet. Osobně doufám, že už to nebude dlouho trvat a budu mít brzy nový model na focení. :)

Tak se mějte krásně a užívejte sluníčka, které už se snad udrží trochu déle!

Vaše Sabi :)

Komentáře

  1. Musí být úžasné, mít svou vlastní zahradu! A máš ji krásnou! :-)

    OdpovědětVymazat
  2. No pěkný bříško máš, Sabi :) Už se těším na fotečky Jiříka :) Jinak moc pěkný článek, pejsci jsou úžasní, Nelinka roste jako z vody a kytičky na fotkách miluju vždy :) Pivoněk má tchyňka na zahrádce několik, loni kvetly nádherně. Begónie jsem neměla dlouho, ale roky jsem si je kupovala pravidelně, jsou moc pěkné :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Líbil se vám můj článek, nebo vám v něm naopak něco chybělo? Napište mi komentář. Budu moc ráda a předem děkuji. :)