Funpark Panda - Jak unavit Nelu (a zničit rodiče)


Krásný nedělní večer!

Víkend je opět pryč a my jsme si ho tentokrát opravdu užili. Tatínek usoudil, že je třeba vyvézt nás po delší době někam na výlet. A jelikož není zrovna počasí na courání v přírodě, v zoo ani po památkách, vymyslel cestu do českobudějovického funparku Panda.


Je to sice zábavné centrum pro děti, ale co si budeme povídat, na své si přijdou i rodiče. Jednak si tam mohou posedět, dát si kávičku, zákusek, nebo něco zdravějšího, nebo prostě zajít na oběd. Děti mohou dovádět, zatímco rodiče vegetí a sledují je od stolků. (Pokud tedy nejsou právě poschovávané v největší průlezkové kleci. To se pak musí rodiče zvednout a kontrolovat, jestli se něco neděje.) 

Pokud ovšem jedete se šestnáctiměsíčním capartem, moc si nezavegetíte. Alespoň my jsme za tou naší neřízenou střelou lítali celé dopoledne. Uhlídat jí totiž bylo nad síly skoro nás obou. Samozřejmě nestačilo jen pobíhat kolem atrakcí, protože je malá a na hodně průlezek sama nevylezla a tak jsme ji zvedali, přendavali, tahali nahoru, nebo naopak dolů, jezdili na skluzavkách, lezli po čtyřech v průlezkách pro děti a skákali na trampolínách. A - ano - i já, v 23. týdnu těhotenství. :) 

Nebudu zastírat, že jsme byli urvaní více, než Nela. Narozdíl od nás si zdřímla na zpáteční cestě v autě, a ani následná odpolední procházka, kdy půl cesty ťapala pěkně po svých ji neudolala. Usnula po obvyklé večerní scéně až v půl deváté, spala v klidu tři hodiny a pak mě čekala noční směna, kdy se budila po půl hodinách. Dnes je naštěstí u babičky, abych to stihla dospat i já. :)

Nevinný začátek v balónkách...



Nela začíná objevovat







A opět balonky, jen trochu jiná atrakce, tentokrát s klouzačkami



Všimněte si toho bomba účesu :D





A jde se na větší sousto...





Mezihra s balonem



A pokračujeme na velkých klouzačkách











Dokonce i já se s Nelou vypravila "do boje"













Kdo si hraje, nezlobí!


Trampolíny



Na závěr trochu klidnější koutek



A cesta domů :)


Doufám, že jsem vás tím množstvím fotek úplně neotrávila. :)

Mějte se krásně!

Vaše Sabi :)

Komentáře

  1. Je vidět, že si to Nelinka i tatínek užili :)) A Nelinka opravdu roste jako z vody :) Měj se krásně, Sabi :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Líbil se vám můj článek, nebo vám v něm naopak něco chybělo? Napište mi komentář. Budu moc ráda a předem děkuji. :)