Vyhlášení soutěže - Tilda a dům hraček

Krásný den!



Je 1.12.2016 a to znamená, že skončila má blogová soutěž o knížku Tilda a dům hraček. Celkem se vás zúčastnilo šest se sedmi komentáři. Není to mnoho, ale jsem si vědomá, že tahle knížka je pouze pro specifickou skupinu lidí - zpravidla pro tvořivé maminky, babičky, tetičky, atd. A proto jsem ráda, že jste soutěž zaznamenaly, zúčastnily se a zasoutěžily si.

Jedna z vás knížku vyhrála a ten zbytek ji třeba najde pod stromečkem. Držím vám palce. :)

Původně jsem chtěla losovat s Nelou, ale nakonec jsem si řekla že článek zveřejním, když spinká. Použila jsem proto webový generátor náhodných čísel. Myslela jsem, že vám sem dám printscreen, abyste na vlastní oči viděly vylosované číslo, ale já a technika... někteří už mě znáte, že. :D

Takže musí stačit, že jsem zadala čísla od 1 do 6, podle toho, v jakém pořadí jste psaly své komentáře do odpovědí. A generátor vylosovat číslo: 5 - což je Potrefená máma Markéta z blogu http://potrefena-mama.blogspot.cz/.

Markétě moc gratuluji k výhře, věřím, že ji využije a že synkovi našije plno krásných hraček do pokojíčku a že se o tom třeba i dočteme a pokocháme se na jejím blogu. :)

Ostatní nesmutněte, bude chodit Ježíšek, tak mu nezapomeňte o Tildu napsat. A příště si zase dáme nějakou soutěž, abyste měli šanci vyhrát i vy. :)

Vaše Sabi :)

Komentáře

Okomentovat

Líbil se vám můj článek, nebo vám v něm naopak něco chybělo? Napište mi komentář. Budu moc ráda a předem děkuji. :)