PHOTO DIARY


  
Ahoj!

Vítám vás dnes u nové rubriky, kterou jsem původně zamýšlela začít zveřejňovat až od nového roku, ale nakonec se mi tu nashromáždilo více fotek, které jsem nechtěla zařazovat do samostatných článků a proto jsem si řekla, že si udělám takový "photo diary" na nečisto. :)



O čem vlastně tato rubrika bude? O nás, přece. :) O mně, mé dceři, pejscích, o tom, co tvoříme, kam vyrážíme, co tady celé dny děláme a spoustu a spoustu jiného. Název napovídá, že to bude hodně o fotkách, ale zároveň budu i psát. Bez textu to určitě dělat nebudu. :) Někdy bude delší, někdy kratší, podle toho, kolik vám toho budu chtít sdělit. 

Nebudu se rozhodně trápit nějakou pravidelností. Když už budu mít nějaký určitý počet fotek a budu mít pocit, že vám je sem chci dát a také mám na srdci něco, co vám už prostě musím napsat, tak bude článek. :)

Bude to taková hoooodně rozšířená, ale nedatovaná varianta "projektu 365", který jsem dříve dělala. Ale "projekt 365 fotodní s Nelou" budu dělat dál a bude datovaný, jen jsem usoudila, že ho budu přidávat po měsíci.

Vlastně za celý tento nápad mohou moje měsíční složky v PC. Vždycky si fotky ukládám do složky nazvané podle měsíce a tak si na konci všechno prohlížím, něco promažu, něco nechám... Až se zrodil nápad, dělat nějaký fotografický ohled za uplynulým měsícem. Protože by těch fotek však bylo strašně moc, vymyslela jsem "photo diary" a Nelčin projekt jsem posunula na konec měsíce.

Ale už dost k technickým výmyslům. To vás určitě nebaví. Pojďme se vrhnout na obrázky. :)

Názorná ukázka toho, jak Nela přes den "řádí". Tady to sice vypadá, že se chystá na lyže a hledá vhodné hůlky, místo toho krámuje hračky, které už jsem uklidila, než se narodí prcek. Jak je vidno, jsou opět v kurzu...


Nela chystá nový článek - nerušit!



Taková domácí pohodička s klukama...







Jedno selfíčko s maminkou po spinkání - tedy po Nelčině spinkání. Plánuji, že se budu fotit víc, ale teď mi to odpusťte... S oparem pod nosem, rozpraskanými rty a deseticentimetrovými odrosty na mě fakt není hezký pohled. Zítra už snad konečně navštívím svou kadeřnici, tak se zase budu cítit jako člověk. :)







Včerejšek a dnešek byl ve znamení zdobení košíčků. Jelikož jsem asi vážně blázen, slíbila jsem kolegyním u manžela v práci, že jim udělám čokoládové a ořechové košíčky. Je to strašné patlání, ale bavilo mě to. Jen kdyby na to byl větší klid a nebyly jsme s Nelou obě nachcípané. Minulý týden nás obě zkosil nějaký bacil a zatím se nás stále drží. Měla jsem dnes a zítra mít masáže, ale nakonec jsem je přesunula na příští týden. Po jedné cestě do města jsem totiž byla totálně grogy. Už aby jsme byly zase fit!









A protože jsem nezmar, neumím si prostě v klidu lehnout na gauč a relaxovat, a navíc Nela, která dnes po obědě vůbec nespala, vyžadovala pozornost, začala jsem vymýšlet nějakou aktivitu pro nás obě.
Bylo to fakt na chvilinku. Měla jsem tady zbytek "těsta" na studený porcelán, který dělala babička (kdo nevíte co to je, možná budu dělat těsto ještě jedno sama, tak sem hodím tutorial), a vymyslela jsem, že i když mám nafocené fotky s Nelou na přáníčka, ještě je nějak dozdobím. A tak jsem vyválela těsto, přinesla vykrajovátka a snažila se Nelu zabavit. Bylo to sice asi na pět minut, ale zaujalo jí to. :)









Tolik k našemu prvnímu článku v rubrice "photo diary". Snad jsem vás nenudila a článek se vám aspoň trošku líbil. Určitě mi napište do komentářů, co na to říkáte a zda vás něco takového bude bavit, či nikoli. :)

Vaše Sabi!

Komentáře