Kosmetické "spotřebováno" - říjen 2016


Krásný den!

Říjen je pryč a já jsem tu opět s novým článkem o spotřebovaných produktech. I tentokrát jich má skoro více na kontě můj manžel, protože i když tu nemám tentokrát žádné vyloženě dětské produkty, se dvěma mi pomohla Nelča.
Ale pojďme na to:


Sprchový gel - Dermacol Aroma Ritual
 Tento osvěžující sprcháč od Dermacolu s vůní jahod a rebarbory jsem dostala od manžela v létě. Jako letní vůně je opravdu skvělá, ale musím se přiznat, že v poslední době už mi moc neseděla. Je fakt, že na vině je nejspíše těhotenství a citlivost na pachy, ale prostě ta rebarbora mi tam vadila. Sprcháč dobře pění, nevysušuje pokožku a vůně je cítit ještě dlouho po utření a namazání jiným krémem. Bohužel všechna tato balení jsou šílená na vymačkávání. To jde strašně špatně.

Saloos Tea Tree - Sprchový olej
Tenhle olej do sprchy jsem původně kupovala sobě. Dá se používat i na intimní místa a tea tree je vhodný i pro atopickou pokožku. Proto jsem druhou polovinu přenechala Nele, která má kůži v poslední době hodně suchou a myla ji s ním. Hodně jí to pomohlo. Jen parfemace tohoto oleje může někomu spíše zapáchat, než vonět, ale mně to nevadí. Sprchové a koupelové oleje od Saloosu jsou pro mě číslo 1.


CIEN - Ani-Perspirant, Extra Dry
Tento deodorant mě nijak neokouzlil, ale dopotřebovala jsem ho. Zkoušela jsem od Cien ty ostatní u našich, růžový, modrý a bílý a šla jsem proto do Lidlu na jistotu. Řekla jsem si, že vyzkouším ten zelený, protože ostatní znám, bohužel vůně mi vůbec neseděla a protože byla cítit opravdu hodně, tak mi spíše vadil. Přebila totiž i parfém, a to je u deodorantů špatně. Jinak výdrž byla průměrná, takže pro mou potřebu stačila, ale pro ženy více tělesně zapřažené by vhodná asi nebyla.


Esentis - Acqua Di Gioia
Tato malá vůně z internetové parfumerie Esentis mi sice vydržela dlouho, ale jen proto, že jsem si ji opravdu šetřila. :) Je to 22ml a byla inspirována vůní od Armaniho Acqua Di Gioia. Já mám tuhle vůni hodně ráda a navíc parfémek od Esentis vydržel vonět překvapivě dlouho, takže za mě skvělá vůně a rozhodně si ji pořídím znovu. Výborná variace na drahé originál parfémy.


Saloos - bio Karité - balzám atopikderm
Další výrobek od firmy Saloos, který se stal rychle mým favoritem. Tento balzám je hodně mastný, rychle se ale vstřebává, krásně voní po bylinkách a opravdu hydratuje i suchou a popraskanou pokožku. Budu ho zase používat nejvíce v zimě a to i na těhotenské bříško. Nyní jsem ho opět věnovala dceři a mazala ji s ním tělíčko, na kterém se začínal rýsovat atopický ekzém. S tímto balzámem jsme ho zažehnaly.


Tonino lamborghini - Acqua
A jsme opět u pánských produktů. Toaletku od Lamborghini už jsem tu možná ukazovala, manžel tuhle značku používá často a rád. Voní mu jejich svěží, lehce kořeněné vůně. I tahle byla taková, trochu více kořeněná a sladší, ale velmi příjemná. A vydržela docela dlouho.


David Beckham - Tonino Lamborghini - STR8
Tady shrnu vše do jednoho odstavce. Deodoranty ve spreji manžel používá rovněž velmi často, což už určitě také víte. Kupuje si je většinou v nějaké akci, takže moc nekouká na značku. Spíše mu musí vonět. Výdrž těchto tří deodorantů prý byla celkem průměrná. Není to něco na velké sportování, ale do práce do kanceláře stačí. Stříká se s nimi ale několikrát denně. 

A to je vše, přátelé!
Napište mi, co jste tento měsíc spotřebovali vy, tedy to, co stojí za zmínku. :) A jestli také používáte produkty Saloos. :) Já čím dál raději!

Vaše Sabi :)

Komentáře