Recenze: Sprchový gel Dead Sea - kosmetika Bohemia Herbs


Krásný den!

Dnes mám pro vás recenzi na produkt, ze kterého mám opravdu velikou radost a díky kterému jsem objevila naprosto jedinečnou kosmetiku od českého výrobce Bohemia Herbs. Je to zvláštní, ale až dosud mi tato kvalitní přírodní kosmetika unikala. 



Bohemia Herbs vyrábí kosmetiku v řadách Cannabis, Castanum, Lavender, Rosarium, Med a kozí mléko, Dead Sea a Kofein. Odkaz na stránky, kde se můžete podrobněji dočíst o produktech z každé řady, dávám sem.
U mě přistál právě sprchový gel z řady Dead Sea, tak se na něj pojďme podívat blíže.

Bohemia Herbs - Dead Sea, jemný relaxační sprchový gel


Nová receptura obsahuje extrakt řasy (Ulva lactuca) a sůl z mrtvého moře. Tyto čistě přírodní produkty vznikaly v mimořádných podmínkách, jsou bohaté na minerály a množství stopových prvků, které v kombinaci s ostatními složkami šamponu a optimálním pH pomáhají udržovat pokožku i vlasy v dobré kondici, hebké a čisté.
Recenze:
Sprchový gel Dead Sea je čirý a bezbarvý. Už samotná lahvička má střídmé barvy s vyobrazením soli a mořských řas. Přestože nijak "nevyřvává" na potenciální zákazníky, napovídá, že se jedná o luxusnější zboží velmi dobré kvality. A to také skutečně je.
Vůně je velmi jemná, čistá a na pokožce vydrží ještě dlouho po sprše či koupeli. Pokožku nedráždí, nevysušuje, ale ani nijak extrémně nehydratuje. Musela jsem se po sprše namazat tělovým mlékem, tak, jak to dělám pokaždé. To mě však nevadí, neboť jsem na to zvyklá.
Vůně - velmi jemná, čistá a svěží, vydrží na pokožce ještě nějakou dobu po sprchování
Pokožka - nevysušená, ani extra nehydratovaná, čistá, nedráždí
Celkové hodnocení: 5/5
Škoda, že mám pouze sprchový gel a ne i další produkty. Uvítala bych např. koupelovou sůl, abych si relaxaci s minerály z mořských řas a soli z Mrtvého moře mohla užít se vším všudy.

Na tuto kosmetiku bych ráda do budoucna zaměřila a postupně vyzkoušela produkty i z ostatních řad. Láká mě levandule, růže a konopí... Tedy, láká mě všechno, ale tyhle ty zatím nejvíce. :)

A co vy? Znáte tuto kosmetiku a používáte ji? Jak jste s ní spokojeni? 

Mějte se krásně a užívejte léta!

Vaše Sabi!

Komentáře

  1. Tak to jsem ráda, že o této kosmetice čtu. Nedávno jsem ji totiž objevila v obchodě, kde prodávali vše za 50%, takže jsem byla dost nedůvěřivá. Měli tam něco z řady Cannabis a Lavender. Jenže doma jsem si nemohla vzpomenout na název značky, abych si ji vygooglila. Takže teď určitě nějaký produkt zkusím :)

    OdpovědětVymazat
  2. Kosmetiku neznám a ani ji nepoužívám, každopádně musím uznat, že nevypadá špatně, jen mi spíš nevyhovují ty vůně (i když levanduli nebo kofein bych ještě asi zvládla, na rozdíl od třeba kozího mléka a medu). Jsem ale ráda, že se zde zase po nějaké době objevila recenze na přírodní kosmetiku :) Chtěla bych se zeptat, jestli někdo nemáte zkušenost se sprchovými gely odtud? Pokud ano, byli jste spokojeni nebo spíš ne? Děkuji :)

    OdpovědětVymazat
  3. Zajímavé čtení

    OdpovědětVymazat
  4. Zajímavý článek

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Líbil se vám můj článek, nebo vám v něm naopak něco chybělo? Napište mi komentář. Budu moc ráda a předem děkuji. :)