Nová vůně v mé "sbírce"


Ahoj, přeji vám krásný den!

Nedávno jsem vám slíbila, že bude zase trochu více kosmetických článků. Kosmetika, kterou jsem ukazovala posledně, totiž není jediná, která mi rozšířila "sbírky", dá-li se u mě vůbec mluvit o sbírkách v kosmetice. Jsem celkem náruživý spotřebitel a co si koupím se snažím hned spotřebovat, protože nesnáším, když mi to tu leží moc dlouho a je toho moc a já pak nevím, čím se patlat dřív. :)
Navíc parfémy se po delší době zkazí, zkysnou, či co se to s nimi stane, takže je lepší je hned vypotřebovat a užít si je, dokud jsou nové. :)


A jelikož vždycky v létě zkouším nějakou novou, svěží, letní vůni, i letos jsem zamířila do neznámých vod a sáhla po C-THRU Lime Magic. I když je na víčku nálepka NEW, není to úplná novinka. 
Tato vůně byla na trh uvedena v roce 2015 a je označována jako jiskřivá, svěží vůně, která v sobě odráží jemnost a transparentnost. Určená je pro moderní, temperamentní a energické dívky a ženy, které žijí život naplno. (Takže celá já. :D)



I kdybych nečetla výše uvedená slova, vůně mě oslovila na první pohled - nádech. :) Opravdu je to šťavnatá letní vůně plná citrusů, lehoučká, která se neočichá a dlouho vydrží, přestože jsem místo parfémové lahvičky zvolila pouze deodorant. Ostatně u parfémů C-THRU mám dobrou zkušenost, že i obyčejné deodoranty vždy vydrží neobyčejně dlouho, takže si je kupuji celkem pravidelně.

Vůně Lime Magic se určitě stane mou oblíbenou a jistě to není poprvé, kdy ji kupuji. Je to po dlouhé době opravdu svěží letní vůně, která mi sedí.







A co jste si na léto pořídili vy? Máte nějakou osvědčenou letní vůni, kterou používáte pravidelně, nebo experimentujete a zkoušíte novinky?
Napište mi do komentářů, těším se na vaše slova. :)

Vaše Sabina. :)

Komentáře

  1. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  2. Ahojik, mám radost ze skvělého tipu, jenž jsi mi právě poskytla. I já mám tuto skvělou značku ráda. Měla jsem nějakou perličkovou a byla úžasná, mohu vřele doporučit.

    OdpovědětVymazat
  3. Ahojik, mám radost ze skvělého tipu, jenž jsi mi právě poskytla. I já mám tuto skvělou značku ráda. Měla jsem nějakou perličkovou a byla úžasná, mohu vřele doporučit.

    OdpovědětVymazat
  4. Ahojik, mám radost ze skvělého tip, jenž jsi mi právě poskytla. I já mám tuto skvělou značku ráda. Měla jsem nějakou perličkovou a byla úžasná, mohu vřele doporučit

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Líbil se vám můj článek, nebo vám v něm naopak něco chybělo? Napište mi komentář. Budu moc ráda a předem děkuji. :)