Proč nosit plastové boty? Jaké už mám a jaké jsem si vybrala v nové kolekci?



V loňském létě jsem na svých sociálních sítích několikrát zveřejnila fotky, kde jsem měla na nohou své oblíbené plastové baleríny. Ptali jste se, odkud je mám, jak jsem s nimi spokojená a že vypadají krásně. Ano, vypadají. A navíc jsou pohodlné, nedřou jako jiné boty a vydrží krásné měsíce i roky. Já mám ty své už třetí rok a pořád vypadají jako nové, i když je nosím nonstop téměř celé léto. Ovšem stejné boty třetí rok? To neeee! :D Jsem přece ženská! Takže jsem se podívala na nové kolekce a tedy… jedním párem to rozhodně neskončí. Posuďte sami. :D


Proč nosit plastové boty?

Když jsem byla dítě, ještě ve školce, byly v kurzu plastové – spíše gumové střevíčky. Tehdy jsem si je strašně moc přála, a nakonec jsem dostala dvoje. Milovala jsem je. A tak když jsem před pár lety objevila plastové dámské baleríny, radostně jsem se k nim vrhla. Jenže – přišly mi dost tvrdé a nepoddajné, měla jsem strach, že v nich budu mít sedřenou či spařenou nohu a cena? Byla poněkud vyšší než u jiných balerín. Přesto jsem neodolala a pořídila si je. A naprosto jsem se zamilovala.

Protože plastové boty:
  • -          Vydrží stále stejně krásné i po mnoha měsících a letech nošení
  • -          Neodřou se, neokopou, nesešlapou se
  • -          Plast se přizpůsobí vaší noze a příjemně změkne
  • -          Žádné odřeniny
  • -          Nohy se v nich potí méně, a když se stane, neobtěžuje vás nepříjemný zápach
  • -          Boty jednoduše umyjete teplou vodou a můžete je nosit dál

Podtrženo sečteno – plastové dámské boty se vyplatí více než kterékoli jiné. Jediná nevýhoda je, že by někomu mohly vadit z ekologického hlediska. Na druhou stranu vydrží nekonečně dlouho, a tak je nevyhodíte po pár měsících, jako jiné baleríny. Takže vlastně i v tomto případě je nevýhoda vyřešena.

Ale teď se pojďte kochat novými kolekcemi a juknout, které plastové boty jsem si vybrala já. 😊

Kolekce MELISSA

Plastové dámské baleríny se dají dnes sehnat i v běžném obchodě. Pokud ale chcete mít jistotu, že opravdu splní to, co jsem popsala výše, vsaďte na ověřenou kvalitu. Já doporučím e-shop Different.cz. A co mě zaujalo?


kolekce Melissa jsem si vybrala hned dvoje dámské boty – jedny pouze se špičkou a patou ve výrazné růžové barvě – protože takové ještě nemám.

A potom černou klasiku, protože černé boty se hodí ke všemu. Navíc tyto jsou ideální i do toho největšího vedra, mají tvar podobný balerínám a díky té struktuře mi připomínají botičky, které jsem zmínila výše a které jsem měla jako holka. 😊

Kolekce ZAXY

Další dvoje dámské boty mě zaujaly v kolekci Zaxy. Jako první mi do oka padly dámské baleríny vínové barvy se zajímavou aplikací květů. Mám botky s mašlí, ale s květy ještě ne, takže tyhle mě zaujaly na první pohled. Navíc ta vínová barva je prostě krásná.



No a úplný TOP, Zaxy pudrové boty na podpatku! Tak tohle, milé dámy, je prostě něco překrásného. Miluji tento retro styl – dodnes mám schované zlaté boty stejného tvaru a stylu po svojí babičce a v dobách své puberty, kdy jsem celou zimu vymetala plesy, jsem je dokonce nosila. Takže když jsem je tady viděla, zaplesalo moje srdéčko na maximum. Jo, ty prostě musím mít. Mají je i v dalších dvou barvách a já se přiznám, že váhám, protože černé jdou ke všemu, pudrové jsou prostě krásné, no ale ty šedé také nejsou k zahození. Takže zase mám dilema a potřebuji od vás poradit. 😊



Kolekce IPANEMA

Pokud dáváte přednost spíše pantoflům a žabkám, můžete vyzkoušet nějaké z kolekce Ipanema. Já se přiznám, že tento styl bot vůbec nenosím, takže mě tady ani žádné nezaujaly, ale vy určitě koukněte, třeba vyberete pohodlné žabky na celé léto.

Vaše Sabi 😊

Komentáře