Neplánovaný nákup kosmetiky v Lidlu

 


Jelikož jsem byla minulý týden u našich, kde je i Lidl, vyrazila jsem na nákup. V plánu byly hlavně potraviny na chatu a k mamce, abychom ji s dětmi " nevyžírali" :D ale znáte to. Nelze nevyužít nabídky. Co jsem tedy nakoupila? 


Doplnila jsem si svou oblíbenou pěnu na holení a na doporučení sestry jsem přihodila dvě balení jejich holítek Cien Senses, která mají tři břity a jsou tři v balení. Jsem zvědavá, zda budou lepší než ty dvoubřité, které používám normálně. 


Do zásoby jsem vzala jejich odličovací tampony a také dvě látkové pleťové masky, které jsem z Lidlu ještě neměla. Možná vám na ně udělám samostatnou recenzi, tak mi můžete napsat, zda o ni stojíte. :) Jedna stála tuším 19,90.-



Kartáčky na zuby pro děti. Jiřík ho asi vždycky sní, protože mu vždy záhadně mizí, zatímco Nelče se množí. Nebo že by měnily barvu ze zelené na růžovou? :D



Především minulý týden nám netekla teplá voda. Mýt si vlasy ve studené je nejen nepříjemné, ale i celkem zbytečné. Zoufala jsem si, že nemám suchý šampon. Teď už sice teplá zase teče, ale tak suchý šampon se hodí vždycky. Tento od značky Cien je na všechny druhy vlasů a příjemně voní. 


Šampon a kondicionér na vlasy Cien s kofeinem a vitamíny má podporovat růst vlasů. Já mám sice vlasů dost, ale vyzkoušela jsem teď obojí několikrát u našich a vyhovovali mi, tak proč si je nevzít i domů. Cena byla kolem 69.90.- ale přesně nevím, brala jsem velký nákup. Zjistím případně cenu, kdybych psala recenzi. 


Také potřebuji nějakou masku na vlasy a tato od Cien stala tuším 49.90.- a psala o ní myslím nedávno Sabča recenzi. Není prý nic světoborného, ale rozhodla jsem se ji vyzkoušet. Tak uvidíme. 


Tolik k mému kosmetickému a zcela neplánovanému nákupu v Lidlu. Znáte některé produkty? Kupujete si je, nebo jsou dokonce vaše oblíbené? 

Vase Sabča 

Komentáře

  1. Ahoj, teda to jsem dost zvědavá, co řekneš na plátýnkové masky a na ten alá Plantur dupe :-D Já mám z Lidlu ráda ty jejich tělová másla, odličovací tamponky a ani citrusový šampon na mastné vlasy kdysi nebyl od věci. Teď ale do Lidlu sama od sebe málokdy zavítám.

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Sabi,
    já znám jen masku na vlasy, ale tuto varantu jsem neměla. Docela dost jsi mě nalákala, o víkendu bych se do Lidlu chtěla vypravit. Ráda bych sehnala ty masky, kofeinový šampon a kondicionér a suchý šampon. Většinou u nás nemám moc štěstí, ale uvidíme...
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj, moc pěkný nákup. Dlouho jsem si z Cien řady nepořídila. Suchý šampon mám již druhý a přijde mi moc fajn. Masku na vlasy v zelené variantě syslím, ale na jejich arganové - původní, nedám dopustit. Díky Hani a SAbče za tip, na Tvůj super blog. ☺♥
    Blog MonalisaBeautyEriAnna

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Líbil se vám můj článek, nebo vám v něm naopak něco chybělo? Napište mi komentář. Budu moc ráda a předem děkuji. :)