Spotřebováno a ochutnáno za červen 2024

 


A je tady červenec a s ním i mé ohlédnutí za tím, co jsem v červnu spotřebovala a ochutnala. Taška byla plná docela dost a musím uznat, že jsem asi byla - na své poměry - dost pilná. :)


Fruit Rolls Bear jsem koupila dětem v Penny. Cena kolem 65.-, což bylo docela dost. Uvnitř bylo asi šest sáčku s neslazenou ovocnou pochoutkou. Kdysi jsem jim to koupila a nechtěli to, a teď si sami řekli. Zmizelo to během chvilky a prý to bylo vynikající. 

Křehké plátky se sýrem stály 29,90.- a koupila jsem si je na chroupání k zeleninovému salátu. Moc mi chutnaly, víc, než druhá varianta s rajčetem a bazalkou. Ty tady ještě mám. 

Zlaté bochánky - čokoláda vypadaly lákavě, ale moc mě nenadchly. Uvnitř balení byly baleny jednotlivě v malých sáčcích. Sice šikovné dětem na svačinu, ale u vytržení jsme z toho nebyli. Cenu už nevím, ale byla celkem vysoká. 

Eduscho Gala byla zrnková káva z Rakouska. Cenu nevím, kupoval ji přítel, ale chuťově byla vynikající a určitě ji do kávovaru znovu podřídíme. 

Instant Tea - Peach byla mňamka. Máme s dětmi rádi ledový čaj, ale když ho koupím hotový, je obvykle přeslazený. Tohle byly rozpustné granulky, které jsem přidala podle chuti. Super varianta do školy místo šťávy. 


A opět Silan Aromatherapy, tentokrát zlatá varianta. Moje oblíbená vůně. Vydrží vonět z prádla dlouho a opravdu krásně.

Mihi Home - odmašťovač, tak tohle byl zázrak na připálenou troubu, kamna, i spodky hrnců a pánviček. Pro mě velký pomocník a rozhodně ho koupím znovu. 


A další moje klasika - Tělová mléka z Lidlu. Vede opět to s rakytníkem, lépe hydratuje a je hutnější. To s limetkou mi zase o něco lépe voní. Proto je střídám.

Sprchový gel Dermacol s ananasem jsem dostala k Vánocům jako dárek. Voněl příjemně, ale mám v této řadě jiné favority. Např. Meloun. 



Suchý šampon Cien není žádný zázrak, ale do drogerky chodím málo a tak jsem ho vzala. Přišlo mi, že ke konci už moc neprášil a nesplňoval účel. Spíš to všude teklo a kapalo. Vůně je na mě moc sladká. 

L'Oréal Paris Elseve Color Vive je fialový šampon na blond a šedé vlasy. Má za úkol stáhnout žluté tóny, což dělal dobře. Narozdíl od jiných značek ale hrozně málo pěnil a musela jsem ho vzít více. U mě vede spíše Shauma Silver. 


Cien - Dámský gel na holení je moje stálice. Jiný už skoro nepoužívám. Jen když dojde a nedostanu se do Lidlu, vezmu jiný. 


Z dekorativky mi skoro nic nedochází, ale teď, když denně pracuji ve městě, více se líčím. Došla mi tedy rtěnka Milano, kterou jsem měla z bio obchodu a byla skvělá. Vydržela a hydratovala rty. 

A došla mi i další lahvička Your Diamonds by Saphire, tedy napodobenina parfému Bright Crystal od Versace. Miluji ji a objednám si další. 

Došly také krémy na obličej. Colagen Active od tianDe je můj oblíbenec a musím si objednat další. 

Astrid byl krém na vrásky, který krásně voněl, ale moc nefungoval. Navíc byl na mě dost mastný. Stál asi 50.-, takže žádná velká pohroma, ale znovu ho mít nemusím.

Colgate Advanced White Carchoral je úžasný. Je to pasta obohacená o minerální uhlí, které běžně používám na bělení zubů a funguje skvěle. Tahle pasta sice nemá takovou sílu, ale rozhodně jsem uhlí používala méně často než s jinými pastami. 

A poslední je plátýnková maska od Cien, tedy z Lidlu, která má hydratovat. Na mě tedy až moc namočená - teklo mi to do očí a po krku, ale pleť pak byla opravdu fajn. 

Znáte některý z výrobků? 

Vaše Sabina :)

Komentáře

  1. Ahoj Sabčo, přiznám se, že jsem zkoušela snad jen gel na holení, ale já raději Baleu. Ten granulovaný čaj se super tip :)

    OdpovědětVymazat
  2. Sabčo, neznám ale vůbec nic. Hezký den

    OdpovědětVymazat
  3. Ovocné rolky kupuji vnučce, nebo i takové pecičky od Bombusu.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Líbil se vám můj článek, nebo vám v něm naopak něco chybělo? Napište mi komentář. Budu moc ráda a předem děkuji. :)