Spotřebováno a ochutnáno za květen



Máme tady další díl spotřebovaných a snědených - ochutnaných produktů. Je toho, myslím, na jeden měsíc tak akorát. 


Začneme tím, co jsme snědli - vypili. Instantní čaj s příchutí letního ovoce jsem kupovala asi za dvacku v Penny. Je to směs na ledový čaj a moc nám s dětma chutnal. Zase jiná varianta na pití na doma i do školy. 

Lord Nelson - Hruška s karamelem je výborný čaj z Lidlu. Kupovala jsem ho už v zimě, ale teprve teď jsem ho dopila. 

Propesko a Orlando jsou mňamky a dentální tyčky pro Miu. Tyčky jí moc nechutnaly, ona nerada to tvrdé. 


Balea gel na vlasy používal Jiřík. Voněl krásně chlapsky a docela dobře držel i jeho vlasy jako hřebíky. 

Dove sprchový gel jsem dostala k Vánocům u babi. Bylo k němu ještě tělové mléko, které bylo fajn. Tenhle sprcháč mi ale vůbec nevyhovoval. Měl mýdlovou konzistenci, strašně špatně se smýval a vysušoval. 

Maska na vlasy od Cien s olivovým olejem byla oproti tomu výborná a určitě si ji koupím znovu. Jen by nemusela být tak tekutá. Celkově tohle balení, kde se musí nabírat do ruky, mi nevyhovuje. 


Z Tiande mi došel make-up s ovčím extraktem. Ovce jsou z něj cítit, ale dá se na to zvyknout. Vyhovuje mi hlavně přes zimu, protože je mastnější a dost hutný. Na léto mám lehčí. 


Saphire - Aqua de Saphire je levná varianta parfémů Aqua Di Gioia od Armaniho. Já tuhle vůni miluji a určitě si objednám další balení této levné varianty. 


Jogurtové Smoothie mango a jablko kupuji v Lidlu. Mají i jiné varianty a chutnají mi všechny. Stojí 16.90.- a je opravdu vynikající a zdravé. 
 

Lenor - Relax - moje stálice. Už je tu po několikáté, tak se ani nebudu rozepisovat. 


Body Lotion z Lidlu s rakytníkem už je tu také po několikáté. Dobře hydratuje, skvěle se roztírá a nádherně voní. Další moje stálice. 

Body Butter - Mango krásně voněl a dobře hydratoval, ale dost špatně se vsakoval a roztíral a opět mi nevyhovovalo to nabírání do ruky. Měla jsem to pak za nehty a šlo to špatně ven. 

Znáte některé z produktů? 

Vaše Sabina :)

Komentáře

  1. Já bych na pleti nesnesla něco co mi nevoní :-(, takže ovčí make-up nee Ale tělové máslo z mangem - to zase ano :-)
    Dove kosmetiku znám a mám ráda.

    OdpovědětVymazat
  2. Já určitě znám ta smoothie, měla jsem myslím všechna, nejvíc mi asi chutnalo to s černým rybízem. Od Dove jsem myslím ze stejné řady měla tělové mléko, ale sprcháč ne. Zaujala mne ta maska na vlasy Cien.

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Sabčo, já mám Dove sprcháče poměrně ráda. Popravdě nevím moc, co si představit pod pojmem mýdlový sprcháč :D Cien masky na vlasy mi vůbec neseděly a ovčí makeup bych na pleti asi nesnesla. Relax od Lenoru mám momentálně načatou, ale přišlo mi že její předchozí balení mi sedlo víc. Co se týče nabírání do ruky, tak mě vyhovuje protože krásně vše spotřebuju do posledního zbytečku, ale v souvislosti s nehty to chápu ač jsem delší nehty měla jen rok ze svého 24 letého života, tak jsem si na to nikdy nezvykla a tohle byla jedna z věcí, co mě štvala.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Líbil se vám můj článek, nebo vám v něm naopak něco chybělo? Napište mi komentář. Budu moc ráda a předem děkuji. :)