Recenze: Jak chutnají nápoje Relax Vol.NO a Dr. White- Vital? Vyplatí se je koupit?

 

Dlouho tu nebyly menší recenze na nápoje, jídlo nebo kosmetiku. A protože mně samotné to chybí, rozhodla jsem se to napravit. :)

Dneska pro vás mám recenzi na novinku u Relax dva nápoje, které mají představovat variací na oblíbené alkoholické nápoje - jen v nealko verzi. A pak dva nápoje Dr. White - Vital.


Dr. White - Vital

Tyto minerální vody byly na akci v Penny. Jedna stála 19.90.- a je to 750 ml. Vybrala jsem si příchutě Granátové jablko a Bílá broskev, tedy ovoce, které mám moc ráda. 

V nápojích jsou i vitamíny, jako B, C, D nebo Niacin. Jedna má uklidňovat - Anti-stress a druhá podpořit imunitu. Obě jsou jemně perlivé. 

Musím napsat, že i když jsou dražší, koupit si ji jednou denně do práce není vůbec špatné. Mám potravinové alergie a ovoce moc jíst nemůžu. Takhle si doplním nějaké vitamíny a ještě si pochutnám, protože obě chutnaly naprosto skvěle. 

Mohu tedy oba nápoje doporučit. 

Hodnocení: 5/5







Relax Vol.NO - Spritz a Mojito

Další nápoje, které jsem vyzkoušela, byly od značky Relax. Tyto nápoje napodobují chuť známých alkoholických koktejlů, ale jsou samozřejmě bez alkoholu. Můžete je pít samostatně, nebo si do nich přidat led, alkohol a udělat si z nich alkoholický drink. 

Já jsem tyto nápoje pila bez alkoholu, ale uvažuji, že ke Spritzu Vol.NO si dokoupím prosecco a budu si z něj drink dělat. Spritz byl chuťově velmi podobný skutečně chuti tohoto alkoholického drinku. 

Oba nápoje jsem si řekla vodou. Chuťově mě více oslovil Spritz, i když bez vody byl hodně sladký. Naopak Mojito bylo i po naředění strašně kyselé, takže už ho asi znovu nekoupím. Cena 19,90 mi přijde za tyto nápoje o objemu 1 litr v pohodě, bez akce bych si je ale nekoupila. 

Mojito - hodnocení: 2/5

Spritz - hodnocení: 4/5



A co vy? Znáte tyto nápoje? Pijete je? A který chutnal nejvíce vám? 

Vaše Sabina :)

Komentáře

  1. Sabi, já tyhle nápoje vůbec neznám, nikde jsem je neviděla. Klidně bych je vyzkoušela všechny - příchutě se mi zdají zajímavé

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Líbil se vám můj článek, nebo vám v něm naopak něco chybělo? Napište mi komentář. Budu moc ráda a předem děkuji. :)