Spotřebováno - duben

 


Asi jste si všimli, že v březnu nebyl článek o spotřebovaných produktech. Důvodem byla přestavba koupelny. Měla jsem tak trochu "všude všechno", vystěhovanou koupelnu v kuchyni i v ložnici a nechtěla jsem ještě shromažďovat "odpad". V dubnu už jsem ale zase pečlivě syslila a tak mám pro vás váš oblíbený článek. :)



Asi se budu trochu opakovat... Lenor Parfume Therapy používám moc ráda a dost často. Je to krásná květinová vůně, která v prádle dlouho vydrží. Proto ho kupuji opakovaně, vždy, když je na akci. Kolem 89.-

Silan moc nevyužívám, protože ten obyč vydrží vonět málo a je hodně řídký. Ale i zde se mi osvědčila řada Aromatherapy. Navíc tento Silan jsem tuším kupovala v Rakousku, kde jde kvalita ještě o chlup lepší. :)


Clin na okna jsem tu měla už strašně dlouho. Objevila jsem ho zastrčený při vyklízení koupelny a dopotřebovala. Hustá pěna dobře leští a na zrcadla byl výborný. 


Peelingová maska od Avonu - řada Planet Spa byl dárek. Měla jsem ji dlouho a konečně ji spotřebovala. Peeling byl jemný, na obličej skvělý, ale maska zanechávala mastný film, což mi trochu vadilo. Nádherně voněla. Sama si ji ale asi znovu nekoupím. 


Sprchové gely jsme spotřebovali s dětmi všichni. Jiřík Balea pro kluky, fotbalovou edici. Krásně voněl a byl na tělo i vlasy. Teď používá druhé balení. 

Nelča měla sprcháč Frozen od Avonu, ze sady ještě se šamponem a sprejem na rozčesávání vlasů. Krásně voněl, ale když jsem ho zkoušela, moc nepěnil. 

Já spotřebovala sprchový gel od Avonu z řady Natural. Nádherná vůně lilií, které miluju, dlouho vydržela na těle. Gel dobře pěnil i myl. Mám tuhle řadu ráda. S lilií mám ještě tělový sprej, ten si šetřím. 


Fructis Garnier - šampon a kondicionér Goodbye Damage byl dárek od Ježíška. Mám tuto kosmetickou značku moc ráda, ale zrovna tyto produkty mě moc nenadchly. Musela jsem si mýt hlavu ob den, což bylo dost často. Jinak byly vlasy jemné, dobře se rozčesávaly a krásně voněly. Ale kvůli rychlejšímu maštění vlasů a častému mytí už bych je nechtěla. 

Znáte některý z produktů? Máte s ním dobré zkušenosti? 

Vaše Sabina:)

Komentáře

  1. Myslím, že jsem měla Clin na okna a byla jsem s ním spokojená. Aviváže používám hrozně málo, ale díky boxům jich tu mám docela kupu. Momentálně mám načnuté Cocolino.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně už dochází aviváže všechny. Budu muset zase nakoupit. Lákají mě parfémy na prádlo Puela.

      Vymazat
  2. Z aviváží miluji Cocolino. Zkoušela jsem i parfémy na prádlo a teda, ty jsou úžasné. Fructis jsem měla kdysi hooodně dávno a nevyhovoval mi.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Cocolino mám ráda také. Jsou husté a vydrží vonět fakt dlouho.

      Vymazat
  3. Ahoj Sabčo, Clin doma máme na skla a zrcadla vždycky, přítel si s tím čistí i okna u auta a vyhovuje mu to. Aviváž mám teď zrovna načatou Lenor fialovou a pak budu muset nějakou v akci ulovit. Goodbye Damage mám docela ráda, mně se mastí vlasy skoro po všem čili musím mít ob den a po tomto se dobře rozčesávají alespoň :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je pravda. Rozčesávání bylo skvělé. Děkuji za komentář:)

      Vymazat
  4. Sabi, já už nevím, jakou aviváž koupit, aby fakt vydržela vonět. Oblíbené Cocolino nemám ráda, Silan a Lenor mi přijde vše stejné, tak ještě přemýšlím, že zkusím Tesori d´oriente. Dostala jsem jednu aviváž z Polska, ta byla asi opravdu koncentrovaná pořádně a to byla vůně. Ale do Polska nejezdíme, tak smolík :))

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Líbil se vám můj článek, nebo vám v něm naopak něco chybělo? Napište mi komentář. Budu moc ráda a předem děkuji. :)