První dubnový výlet - Zaječí vrch - a zase jsme se ztratili

 


Hned na Apríla, 1. dubna, jsme si vyšli na další letošní výlet. Nebyl tradičně podle turistických vizitek, ale tip na mě vyskočil na Facebooku. Šlo o kámen na Zaječím vrchu, kde se údajně protínají silné zemské energie. 

Nevím, zda to bylo tím Aprílem, nebo síly působily jinak, než je obvyklé, ale opět jsme se ztratili. A tentokrát rovnou dvakrát. 😂


Náš výlet začal v Benešově nad Černou, kde jsem na náměstí nechala auto. Odtud jsme měli jít dolů, kolem kostela a zatočit ke hřbitovu. Mně se nechtělo táhnout děti po hlavní, kde není chodník, takže jsem to vzala kolem kostela druhou stranou. A hle - chyba. Navigace nás sice stočila, ale špatným směrem. A tak jsme se po 500 metrech museli vrátit na začátek. 
Pro svou mírnou obranu píšu, že se mnou šla opět i kamarádka Alča se synem. A jelikož jsme obě stejná kopyta, ztrácíme se obě nastejno. :)
Když už jsme našli správnou trasu, dorazili jsme konečně na Zaječí vrch, kde je opravdu krásně a stojí určitě za návštěvu. Mimochodem, já v té skále opravdu vidím zajíčka, sedícího, ouška nahoře položená. Alča říkala, že mám asi moc bujnou fantazii, že ať na to kouká z jaké strany chce, zajíce prostě nevidí. 😂

Aby toho nebylo málo, když jsme šli zpět, sešli jsme špatnou stezkou úplně na opačnou stranu a chodili kolem vrchu tak dlouho, až jsme se ocitli zase nahoře u kamene. Teprve na podruhé jsme sešli dolů správně. 
Ale třeba to bylo těmi energiemi. 😁 Ostatně, ani jeden jsme nic zvláštního necítili, ale fotky mají divné barvy. Když jsem fotila kamarádku, měla na svém mobilu obličej jako rajče, přitom normálně červená nebyla. A já mám zase úplně jinou barvu bundy, než normálně. Tak možná že se projevily energie takto. 


Na začátku trasy u lesa stojí opravený penzion, který kdysi fungoval jako chudobinec, nemocnice a nechyběla ani márnice. Hodně zajímavé téma, které mě přímo láká na nějakou hororovou povídku. :)


















Kam jinam se vypravit na Velikonoční pondělí, než na Zaječí vrch? :) 
Výlet to tedy byl spíš pekelný, ale pokud vás zajímají místa se zvláštní energií, tak ho určitě navštivte. 

Vaše Sabina:)

Komentáře

  1. Sabi, hezký výlet. Ale musím přiznat, že na žádné fotce v kameni zajíce taky nevidím.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Líbil se vám můj článek, nebo vám v něm naopak něco chybělo? Napište mi komentář. Budu moc ráda a předem děkuji. :)