Spotřebováno a ochutnáno v únoru

 


A je tady zase oblíbené "spotřebováno". Člověk by neřekl, kolik toho zvládne za měsíc vycancat, dokud to nezačne shromažďovat. Tentokrát je to hlavně drogerie a kosmetické přípravky. 


Můj chlap není nijak náročný. A já se přiznám, že často zapomínám dokupovat sprcháče i pro něj. Takže si vystačil s obyčejným z Lidlu. Ale voněl pěkně a své splnil. 
Já spotřebovala krásně vonící sprcháč Marseillas, který byl krémový, skvěle pěnil a nevysušoval pokožku. Kupovala jsem ho v akci v Penny cca za 69.-
Dove byl tělový krém v mléčné konzistenci, který jsem dostala v balíčku k Vánocům. Krásně hydratoval, dobře se roztíral a nezanechával mastný film. Za mě jednička. 
A pěna na holení je klasika, pánská - mně to nijak nevadí, z Penny.   


Spotřebovala jsem už obě vůně z eshopu Krásnévůně.cz, které jsem vám tady ukazovala. Už mám další, takže je brzy zase představím. 
Tyto byly nápodobou vůní Coco Chanel Mademosel a Versace - Bright Crystal. Obě voněly božsky a dlouho vydržely. Ceny 249.- a 299.- jsou úplně skvělé. 


Na ruce jsem konečně spotřebovala dárek - peeling na ruce od Faberlic. Krásné voněl, ale jinak pro mě ne moc často využívaný kousek. 
Uriage je značka speciálního, hodně mastného krému na ruce, spíše taková mast. Používala jsem ho hlavně v mrazech, kdy mi suché ruce praskaly do krve. Je z lékárny, dražší, ale vyplatil se. 
Od Astrid jsem poprvé zkusila krém na pleť na vrásky. Byl levný - 89.- a dobře hydratoval, ale že by nějak extra vypnul pleť, toho jsem si nevšimla. Mám doma ještě jeden a pak asi sáhnu po jiné značce. 


Nějak už mě omrzela tmavá červená na vlasech a tak bych ráda tuhle světlou zrz. Bohužel to nejde tak snadno. Na odrosty chytla krásně, ale na tu tmavou červenou byla slabá. Tak uvidíme, jestli mi stihne splnit přání ségra, až přijedu do Nýřan. Je kadeřnice. :)
Odol je běžná zubní pasta. Kupovala jsem na rychlo a sáhla po verzi Velvet White. Nemám pocit, že by nějak extra bělila. Spíš jen lákadlo na zákazníky. Raději používám na bělení organické uhlí. 


Z mlsání tu mám tři ukázky. První jsou čokoládové bonbony z Penny. Kupovala jsem pro paní učitelky za vysvědčení a jedny nám doma zbyly. Byly naprosto luxusní a mnohem levnější, než ty od Lindtdor. 
Želé bonbony milují moje děti. Jsou rovněž z Penny, gumové a uvnitř ovocná náplň. Kromě ovocných mají i s příchutí koly. 
Poslední jsou mňamky pro Miu. Plněné trubičky, které jí vysloveně chutnaly. Jak všechno žvýká dvě hodiny, tohle mizelo rychlostí světla. :)



Z drogerie padly za únor dvě aviváže - Silan Maledives krásně voněl, ale když jsem prádlo vytáhla ze sušičky, už mi to tak příjemné nebylo. Znovu ho kupovat nebudu. To Lenor mě potěšil mnohem více. 
Jar na nádobí od značky W5 ve verzi Nature z Lidlu kupuji často. Dobře myje, příjemně voní a nevysušuje mi ruce. Tato malá lahvička navíc vydrží dost dlouho. Cca dva měsíce. Ale mám samozřejmě ještě myčku. 
A vánoční vůní od AirWick už jsem vám tu ukazovala. Tahle byla myslím poslední, kterou jsem z té kolekce měla. Teď už budu zase vybírat spíše vůně na jaro. 

Znáte některý z produktů? 
Využíváte je? A máte třeba jiný názor, než já? 🤔

Vaše Sabina :)

Komentáře

  1. Sabi, tak jsem na to koukla a neznám (ve smyslu "vyzkoušela jsem") nic. Pokud jde o aviváž, tak já spotřebuju jednu asi za půl roku :D. Většinou ji dávám jen, když peru svoje svetříky (kvůli elektrostatickému náboji)

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Sabčo, Marseillas sprcháče bych chtěla vyzkoušet až spotřebuju domácí zásoby. V rámci inspirovaných vůní mám teď doma jednu od Essens a jsem s ní spokojenější než s Krásnými vůněmi. Barvu jsem tuhle kdysi zkoušela, ale vůbec mi nedržela takže jsem nakonec přešla na dražší Loreál a ty používám dodnes. Z řad Preference jsem dlouho používala Dublin, pak jsem zkoušela i hnědou Havanu. Čokoládové bonbony jsem též měla akorát v modrém provedení a byly moc dobré. Do sušičky bych doporučila pořídit ubrousky, obzvláště dobré jsou Dalli, ale ty jsou tuším německé, já je kupuju na internetu vždy pro sebe i pro mamku.

    OdpovědětVymazat
  3. Sabi, taky jsou to i pro mě výrobky, které jsem nevyzkoušela, ale ráda jsem se koukla. Měj pohodové dny.

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Sabi,
    já znám vlastně jen tu pěnu na holení, kterou mají i v Bille. Byla úplně v pohodě, jen mi přišlo, že rychle zmizela.
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Líbil se vám můj článek, nebo vám v něm naopak něco chybělo? Napište mi komentář. Budu moc ráda a předem děkuji. :)