Spotřebováno a ochutnáno v lednu 2024

 

I když se mi zdála taška na leden poněkud prázdná, nakonec jsem při focení zjistila, že jsme toho spotřebovali docela dost. Nedávám do ní samozřejmě úplně všechno co sníme nebo ochutnáme. Např. kelímky od jogurtů a podobné "špinavé" věci neschovávám. I tak bude nakonec článek docela nadupaný. ;)

Choco Wafer byly sušenky s čokoládou, které jsem kupovala v rakouském Hofferu. Bylo jich v balení asi deset a vypadaly jako naše Fidorky, jen tenčí. Chutnaly skvěle, hlavně ta čokoláda byla lahodná.

Choco fresh jsou hrošíci od Kinder, které se dají sehnat i tady, ale přítel je dětem vozí v tomto velkém balení z Rakouska. Je jich tam pět a vyjde to levněji. Jsou vynikající, křehká výborná čokoláda a skutečně fresh mléčná náplň s oříškovou chutí. 

Lotus biscoff jsem koupila v Penny. Toto malinké balení vyšlo v akci asi na 11 Kč. Jsou to oblíbené karamelové sušenky slepené karamelovým krémem. Mají kulatý tvar jako Oreo. A je to doslova závislost. Moje i Nelči. 


Masíčka dostala Mia od Ježíška u babi. Bylo to sušené hovězí maso, měkké, dobře se jí kousalo a moc jí chutnalo. 

Jumbone od Pedigree také přinesl Ježíšek. Je to tlustá tyčka plněná měkkým obsahem, ke kterému se musela prokousat. Jednak ji to bavilo a zřejmě i chutnalo. Pořídíme určitě znovu. 


Z produktů do domácnosti jsem spotřebovala Sanytol, čistič kuchyně. Používala jsem ho běžně na kuchyňskou linku, krásně odmastil i nepřipečený sporák a když jsem neměla čistič na koupelny, využila jsem ho i tam. Myslím, že super produkt za dobrou cenu. 

Lenor Parfume therapy Enjoy voněl krásně a vydržel dlouho i na prádle. Mám tuhle značku ráda. Přidávám aviváž i do vody na vytírání. Krásně pak voní celý byt. 

AirWick Berry Bliss už jsem vám ukazovala myslím posledně. Je to má oblíbená vůně do aroma difuzéru. Zjistila jsem, že v Penny stojí běžně kolem 170.-, já ji kupovala v akci asi za 99.- a naši Vietnamci ke prodávají stále za 89.- 


Body lotion od značky Cien, tentokrát s vůní citrusů, byl stejně příjemný, jako ten s rakytníkem, co jsem ukazovala minulý měsíc. Cítila jsem v něm i zázvor. Bohužel nehydratoval dostatečně. V létě ale bude ideální. Zimní období je pro mou pleť moc náročné. 
Balea Farb Glanz je kondicionér na barvené vlasy. Příjemný, vlasy se po něm dobře rozčesávaly, krásně voněl, ale bylo nutné je mýt cca po dvou dnech. 
Balea krém na ruce s heřmánkem krásně voněl, dobře hydratoval a nezanechával mastný film na pokožce. Určitě si ho zase dokoupím. Totéž platí i o krému na ruce z Avonu, který jsem dostala od mamky na Vánoce a voněl úplně božsky. Jedinou chybou bylo příliš malé balení. 
Maska na obličej od Cien je moje stálice. Kupuji ji pravidelně. Dobře hydratuje, vyhlazuje vrásky a příjemně voní. Navíc je za super cenu. 



A ještě tu mám spotřebované čaje a kávy. Obě kávy z Pražírny Drahonice jsem už recenzovala. Jedná se o čerstvě pražená zrna, která je potřeba nejprve namlít. Mně chutnala hlavně káva z Peru. 
Čaje teď využívám hodně, piju je doma a dělám je i dětem do školy do termosky. Broskev a malina od Bercoff byl výborný ovocný čaj v sáčcích. Ani moc sladký, ani kyselý, všichni jsme ho pili bez dalšího dochucování. 
ColdBrew - malina od Lord Nilson je čaj z Lidlu a kupovala jsem ho už v létě. Je určen k výrobě ledového čaje. Já ale potřebovala ovocný čaj pro děti do školy a všechny jsme už vypili, tak jsem dopotřebovala tenhle. Má úžasnou malinovou chuť a zpracování v horké podobě ničemu nevadilo. 
Poslední čaj je Zimní variace z Lidlu, opět značka Lord Nilson. Má skvělou zimní příchuť a vůní skořice, švestky a fíků a dokonce mi v něm nevadil ani ibišek, kterému se jinak v čajích vyhýbám. Chutnal mně i dětem, nebylo třeba ho dochucovat, sladký byl tak akorát. 

A to je za leden vše. Nějak jsem se rozepsala. :D
Tak mi na oplátku napište vy, zda některé z produktů znáte, využíváte a máte rádi. :)

Vaše Sabina

Komentáře

  1. Znám masku Cien - i podle mne je dobrá, kondicionér Balea a myslím, že jsem možná měla i ten krém na ruce. Lotusku si občas ráda dám tu klasickou, s krémem mne nelákají. A ovocné čaje Bercoff bývají dobré, takové chuťově plné.

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Sabčo, musím přiznat, že kromě aviváže nemám s ničím osobní zkušenost. Já teď přes zimu jedu čajíky Teekanee, co mi mamka nadělila k Mikuláši a v práci máme též velký výběr jejich ovocných čajů.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Líbil se vám můj článek, nebo vám v něm naopak něco chybělo? Napište mi komentář. Budu moc ráda a předem děkuji. :)