Jaký byl můj leden



Z úvodní fotky to vypadá, že asi pod psa, ale tak hrozné to nebylo 😁. Jen když teď ty fotky procházím, přijde mi to strašně dávno. Hlavně ten sníh. Dnes je tady sice zima a zataženo, ale jinak už mám jarní náladu. Až mě ty fotky na sněhu zarazily. Já už mám kombinézy uložené, dětem sháním boty na jaro...

Ale ještě tedy k lednu. Nelinka měla svůj první houslový koncert a bylo to moc krásné. Povedlo se to všem a řekla bych, že to i Nelču "nakoplo" a teď se víc snaží a raději trénuje. 
Dorazila mi také nová sušička, která už se pěkně činí. Pračka - hybrid je sice super věc, ale když potřebujete usušit pár kousků a ne věčně narvanou pračku. 


Pohled na ten sníh byl krásný, ale já prostě zimu nemám ráda. V minulém životě jsem musela být medvěd. Nejraději bych ji celou prospala.🤣
Dětem jsem koupila lopaty a dětský snowboard, který si hodně oblíbily. Je to mnohem lepší než pořád někam tahat boby. 






Jeden den jsme vyrazili na nákupy do Krumlova, o tom jsem tady psala. A zakončili jsme to kavárnou. 



Něco málo jsme tvořili - i o tom jsem tady už psala. Teď mají děti chuť tvořit něco jarního, také už se na to těší. Na to se asi vrhneme dneska. 


Mia taky zimu nemusí. Radši vegetí na gauči nebo v novém pelíšku. 


A tady už jeden skoro jarní den. Užíváme si ho všichni. :)



Leden kolem mě tak nějak prosvištěl. Dvě práce, škola, péče o děti a domácnost... Ani nevím, kam se poděl. Únor už byl mnohem veselejší a zajímavější. :)

Vaše Sabča 

Komentáře