Značkové vůně za boží ceny - kde nakupuji parfémy

 

Parfémy a vůně si nedokážu odpustit, stejně jako téměř každá žena. Dlouhou dobu, vlastně skoro celý život, někdy od 13 let, používám vůně z Avonu. Mám tam své favority mezi klasikami a tu a tam koupím nějakou novinku. Poslední dobou už mi ale tyto vůně nějak neseděly. Navíc v práci kolegyně používají nádherné vůně, u kterých vždy vyšetřuji, co to je. Často jsou to značkové parfémy, které stojí hodně přes 1000 Kč. Sice si je dovolit můžu, ale přijde mi to zbytečné. To radši něco koupím dětem. A pak mi kamarádka dala úplně luxusní tip na Krásné vůně. 

Krásné vůně.cz - značkové vůně za dokonale nízké ceny

Na e-shopu Krásné vůně totiž koupíte ekvivalenty značkových vůní a to v různě velkých baleních. Kamarádka využívá to největší - 100 ml, já vsadila na menší - 50ml a vzala si na zkoušku dvě vůně. Chtěla jsem vědět, jak dlouho vydrží a zda jsou skutečně totožné s originály. 

Zvolila jsem si vůně, které znám a originály jsem dříve měla. A jak to dopadlo?

Saphire Your Diamond je ekvivalent nádherné světové vůně od Versace - Bright Crystal. Tu přímo zbožňuji. Je květinová, cítím v ní i citrusy a přitom krásně rafinovaná. Díky nízké ceně si ale chci objednat ještě i žlutou variantu. Jsem zvědavá, jak voní. Možná vyzkouším i některé vzorky vůní, které se tu pořídí od 22 Kč. 

50ml stojí 249 Kč. 


Saphire Prestige je ekvivalent slavné vůně Coco Chanel Mademoiselle. Voní tak, že nevnímám rozdíl. Vůně je trochu nasládlá, ale přitom svěží. Vydrží přitom poměrně dlouho, i když já ji v práci i doma často přiživuji. Mám ráda, když že sebe vůni cítím i já sama, i když se říká, že je v pořádku, když vůni cítí jen okolí. Z oblečení mi pak voní klidně i druhý den. 

Za 50 ml zaplatíte 249 Kč 



Znáte e-shop Krásné vůně.cz? Nakupujete tam parfémy, nebo dáváte přednost originálům za vysokou cenu? 

Vaše Sabina :)

Komentáře

  1. Ahoj Sabčo, já na Krásných vůních kdysi kupovala napodobeninu Alien od Thiery Muglier a to fakt dlouho, pak mi přišlo, že to balení bylo čím dál horší a upřímně výdrž se nedala moc srovnávat. Teď mám od Essens napodobeninu DKNY Be Delicious a jsem spokojená o dost víc.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahojky, fakt? Já jsem s nimi spokojená moc. A to není spolupráce, nakupuji tam sama, takže to myslím fakt upřímně. :D A chci tam vyzkoušet ještě další vůně, tak uvidíme. Sabča

      Vymazat

Okomentovat

Líbil se vám můj článek, nebo vám v něm naopak něco chybělo? Napište mi komentář. Budu moc ráda a předem děkuji. :)