Vánoční výlet - Světelný park v Českých Budějovicích

 

Letošní Vánoce byly popravdě dost zvláštní... Užili jsme si je, ale k našim jsme jeli až 28. prosince, protože jsem byla 26. v práci a děti byly do toho 28. u táty. I tak jsem se ale snažila věnovat jim každou volnou chvilku, hrát hry, skládat Lego a dokonce jsme zvládli i jeden výlet. Bylo to do Světelného parku v Českých Budějovicích na Výstavišti a bylo to moc krásné. 

A protože jsou ty fotky naprosto kouzelné, odložím si jich sem pár i pro vás. A zároveň pro sebe na památku. 😊
















Kromě krásně nasvícených postav, staveb a dalších předmětů byl k dispozici i kolotoč a stánek, kde jsme si dali dětský punč a děti si neodpustily pikador. :)

A pokud si říkáte, že jsem se celé Vánoce neozvala a i tento článek postuji až dnes... Od Štědrého dne nám totiž nešla WiFi. Až dnes mi to servisák trochu zprovoznil, ale ještě zítra musím dojít koupit nový router. A pak už vám snad napíšu, co jsem dostala pod stromeček, jaké byly naše Vánoce a spoustu dalších článků, které mám na seznamu. :)

Přeji vám všem, aby vaše cesta v roce 2024 byla prozářená jen pozitivními světly. :)

Vaše Sabina 

Komentáře

  1. Sabino, taky mám na seznamu pár článků, které plánuji napsat a k jejichž realizaci nějak nedošlo. A ani k tomu nepotřebuju nefungující router, nějak prostě nestíhám (a to nemám doma dvě děti :D). Nějak ten čas utíká rychleji, než bych chtěla...
    Světýlka jsou velmi fotogenická :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Líbil se vám můj článek, nebo vám v něm naopak něco chybělo? Napište mi komentář. Budu moc ráda a předem děkuji. :)