Jaký byl náš prosinec...

 


Na prvním snímku je sice policejní stanice, ale ta se nás naštěstí týkala jen z Lega. 🤣 Jako vždy se mi snímky nahrály od konce, takže vás vítám obrázkem, který jsem pořídila na Sylvestera. Trávila jsem večer s dětma, hraním her a skládáním Lega, které jsme měli pod stromečkem. Ale abych nepředbíhala. Pojďme se podívat, jaký byl náš prosinec. 

Závěrečný měsíc loňského roku pro mě byl extra hektický. Když jsem nebyla v práci, doháněla jsem resty s dárky, balením, chystáním vánoční výzdoby a laděním besídek dětí. Navíc jsme stále byli nachcípaní, děti už sice jen chrchlaly a frkaly, ale já to koupila dost nehezky. Od začátku prosince se mi to táhne vlastně až do teď a teprve dnes jsem měla čas zaběhnout k doktorce pro léky. Vyfasovala jsem antibiotika. 

Neměla jsem čas ani na psaní. Na rukopisy jsem skoro nesáhla a i texty na zakázku vázly. Jeden jsem dokončovala také až dnes. 

Kvůli nemoci jsem se snažila práci doma moc neřešit a raději odpočívat, což se podepsalo i na domácnosti. Bordel všude. 🙈 Dávala jsem to dohromady vždy když mi bylo trochu lépe, čímž samozřejmě vázly texty na zakázku. To vše ještě zvyšovalo můj stres. Jsem proto fakt ráda, že už je leden. V práci jsem si trochu snížila úvazek a hlavně už nemusím řešit vše kolem Vánoc. Na druhou stranu mě teď čeká obíhání doktorů, na které jsem od září úplně kašlala a musím hodit auto do servisu. Čeká mě technická. 
Mimochodem, v prosinci, když bylo náledí, se jednomu pánovi podařilo nedobrzdit a skončil v mém kufru. Naštěstí to skoro není vidět, ovšem pojistka byla slušná. Nechám si to na případné opravy. 

Ale teď už pojďme k fotkám, které tedy budou opět od konce. 



Sylvestr jsem trávila až do půl páté v práci. Ostatně, byla jsem tam i den před a také den po. Večer jsem si vyzvedla děti u babičky, abych mohla aspoň na pár hodin být s nimi. 



Do Nýřan k babičkám jsme jeli až 28. prosince a hned druhý den zpět. Bylo to kvůli mé práci a střídání děti s tatínkem. Mně osobně ten chaos stačil, ale kvůli dětem a babičkám tam chci v lednu vyrazit ještě jednou, aby si to víc užili. 


25. prosince jsem děti vzala na výlet do světelného parku v Budějovicích. 




K Vánocům děti kromě jiného dostaly i hru Jízdenky, prosím! Junior, kterou už jsme několikrát hráli a je skvělá. 





Náš štědrý den jsme trávili dopoledne u babičky v Kaplici a večer pak doma. 


Vánoční čas jsem si zpříjemnila touto úžasnou sbírkou povídek. 

Nyní pár fotek z předvánočního času...








A roztomilá Miuška. No není k sežrání? 😁



Pečení perníčků a čerstvě nazdobený stromeček. 😊




Na začátku prosince tu byla sněhová kalamita. Mia z toho nadšená moc nebyla a já už vůbec ne, ale děti si užily aspoň jedno odpoledne na bobech, než opět začaly kašlat. 








Pár fotek ze zasněžených Budějovic...




A první den sněhové kalamity, kdy jsem přijela do práce o tři hodiny později. Zkrátka to nejelo... 



Hned první den v prosinci jsem měla adventní trh, kde mi pomáhala Nelinka. Je doslova talent. Snad poprvé jsem jela z trhu s téměř prázdným kufrem. 😊




A to by bylo k našemu prosinci vše. Doufám, že teď už nastane klidnější období, bez velkých stresů. Mám ještě co dohánět. Leží mi tu 4 recenzní výtisky a potřebují dokončit dva rukopisy a odeslat je do nakladatelství, nemluvě o tom, že bych se měla pustit do nové detektivky. 

Mějte krásný leden i celý rok 2024

Vaše Sabina:)

Komentáře

  1. SYLVESTR ??? !!! A bude nová detektivka plná hrubek??To bude asi fajn počtení. Ann.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Automatická oprava z mobilu. :) A nebojte, knihy mají profi korektora. :D

      Vymazat
  2. Sabino, taky přeju krásný rok 2024.
    Jinak jste měli prosinec docela hektický, koukám.

    OdpovědětVymazat
  3. Prosinec bývá vždycky hektický :-) A já ho měla výjimečně krásný - syn narozeniny, snacha narozeniny, synovec narozeniny, švagr narozeniny a.....to nejkrásnější si přečti v článku 10 Nej :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No tak to toho máš, Míšo, ještě víc, než já. A přečtu moc ráda. :)

      Vymazat
  4. Ahoj Sabčo, snad bude leden o něco klidnější. Detektivka? Mmm, to zní jakože bych si od tebe už mohla konečně také něco přečíst.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahojky, děkuji za komentář, Sabi. Vyzkoušej, budu pak ráda za zpětnou vazbu. :)

      Vymazat

Okomentovat

Líbil se vám můj článek, nebo vám v něm naopak něco chybělo? Napište mi komentář. Budu moc ráda a předem děkuji. :)