Jak tisknu a kde objednávám tonery do tiskárny

 

Faktury, rukopisy, texty pro weby, omalovánky i obrázky jako doplněk k mým přednáškám. To všechno tisknu, nejraději sama doma. Jen záložky nechávám kvůli kvalitě tisknout na profi papír. Moje tiskárna bohužel na tvrdé a lesklé papíry tisknout odmítá. K tomu, abych mohla doma tisknout, potřebuji kvalitní barvy - tonery do tiskárny, které vydrží, nemažou se a barva není našedlá. Kde je objednávám? 

Torex - kvalitní tonery na které spoléhám

Vždy jsem se snažila kupovat originál tonery, které jsou určeny pro mou tiskárnu Epson. Jenže jejich cena je stále vyšší, stejně jako moje spotřeba. Proto jsem dvakrát vyzkoušela levnější varianty. Jenže ty zase neodpovídaly kvalitě, jakou jsem požadovala. Pokud tisknu jen faktury nebo rukopis, v němž pak dělám redakční úpravy a korektury, tak kvalita nevadí. Ale často tisknu i omalovánky ke svým knížkám a tam pak kvalita musí být perfektní. 

Naštěstí jsem objevila barvy do tiskárny Torex, které jsou s mou tiskárnou Epson kompatibilní, jejich cena je rozumná a kvalita vysoká. Zakoupit je můžete ve všech potřebných barvách. Já mám pro vás na ukázku barvu černou, kterou spotřebuji vždy jako první. Barevné obrázky moc netisknu. A proč vám tento toner vůbec ukazuji?

Protože je to podle mě skvělá varianta a já se k ní rozhodně budu vracet. Chci dávat do své tiskárny kvalitní barvy a zároveň nechci zruinovat svůj účet, nebo si říkat za omalovánky zbytečně vysokou cenu. Takhle je všechno v rovnováze. 


Kde toner Torex pořídíte

Já nakupuji tonery Torex na e-shopu Originální tonery. Nákup je vždy rychlý a s platbou i s dodáním jsem spokojená. Na tonery Torex je doživotní záruka, mají shodnou kvalitu a výtěžnost s dražšími tonery a navíc si ho můžete klidně jen vyzkoušet. Pokud nebudete s tonerem spokojeni, vyřídí vám obchod reklamaci během 24 hodin. 



Jaké tonery používáte při tisknutí vy? A tiskne vaše tiskárna i na tvrdý papír? Moje to ze začátku uměla, ale pak mi čtvrtky začala kousat a křídové papíry jen protáhne a bez tisku vyplivne. 

Tonery Torex můžete objednat a vyzkoušet na e-shopu Originální tonery

Vaše Sabina:)

Komentáře