Haul: Velká objednávka z obchodu NaturWay

 

Dlouho jsem hledala e-shop, kde bych mohla nakupovat své oblíbené produkty, pro které jsem dřív chodila ve Velešíně do kamenného obchodu. Tam se teď nedostanu a navíc - objednávkou z e-shopu bych mohla výrazně ušetřit. A pak jsem objevila NaturWay. Obchod s bio a přírodními produkty. Koupíte tu snad vše, co vás napadne. Kosmetiku, veterinární produkty, doplňky stravy, ale i koření, kávu, čaje, bylinky a mnoho dalšího. Já jsem udělala obří objednávku, která mi vyšla na necelých 1000 Kč, což je úplná pecka. Brala jsem od každého něco, takže vám ukážu, co všechno můžete na NaturWay koupit. Některé produkty jsem stihla už i vyzkoušet, takže se hned dozvíte, jak jsem s nimi spokojená. 


Koření mají na NaturWay bohatý výběr. Já jejich koření miluju. Už jsem dřív nějaké měla. Tentokrát jsem vyzkoušela polévkové koření, sušenou zeleninu, gyros a steakové koření. 

Polévkové a gyros už jsem stihla vyzkoušet. Je krásně aromatické a dochucuje výborně, takže je můžu doporučit. 

Bonbóny od značky Valdemar Grešík fakt milujeme - já i děti. I ty jsem dříve kupovala ve Velešíně. Objednala jsem naší oblíbenou příchuť - rakytníkový bonbóny, protože jsou v nich zároveň vitamíny. Citronové s medem jsou super na bolení v krku. A já neodolala a vyzkoušela jsem zatím neochutnanou příchuť - pečené jablko. A opravdu to tak chutná. Jsou skvělé. 

Jedná se o cucavé bonbóny, které mají měkké jádro s náplní. Ne tedy všechny, ale většina ano. Krásně se rozpouští v ústech a nepřipadají mi tak sladké, jako běžné bonbóny z obchodu. 



Z kosmetiky jsem sáhla po osvědčené a mnou již vyzkoušené značce - Bohemia Herbs. Vybrala jsem si sprchové gely a šampony na vlasy - s hadím jedem a druhé pak s rakytníkem. Zatím jsem je netestovala, takže do hodnocení nechám na recenzi. 

Z kosmetiky si na NaturWay můžete objednat kromě sprchových gelů a šamponů i různé bylinné a solné koupele, krémy a masti a plno dalšího. Mrknout můžete zde


Jelikož mám neustále suché ruce, teď z práce ještě víc, objednala jsem i rakytníkovou bylinnou mast Green Idea. Už jsem ji zkoušela. Krásně bylinkově voní, na rukou nechává mastný film, ale rychle se vstřebává a skvěle hydratuje. Jsem tedy spokojená. 



Bylinkový čaj Imunita se stal velkým překvapením. Už si jej dělám několik dní. Zatím nevím, zda skutečně posílí mou imunitu, ale chuťově je naprosto úžasný. Částečně bylinkový, částečně ovocný, s mírně nakyslou chutí. Opravdu mi chutná a rozhodně jsem ho neobjednala naposledy. 

Bylinných čajů můžete objednávat na NaturWay také celou řadu. Já určitě ochutnám ještě i další. 

Tady pro vás mám ještě pár podrobnějších fotek produktů...









Poslední, co vám představím a co budu zkoušet úplně poprvé, je zrnková káva. NaturWay je prodává v různých příchutích, velikostech a vyzkoušet můžete i dárková nebo ochutnávková balení. Já na kávy udělám samostatnou recenzí, až spotřebují kávu nasypanou v kávovaru, abych si tam mohla dát tuto novou. 

Jak vidíte, za necelých 1000 Kč jsem objednala plno kvalitních i chutných věcí. Já jsem velmi spokojená. Některé už využívám a některé si doslova užívám. :) Další teprve otestuji. Vzhledem k tomu, že něco z toho si podle mě zaslouží samostatnou recenzi, máte se zase na co těšit. 

Znáte e-shop NaturWay? Pokud ne, určitě na něj mrkněte. Stojí to za to. 

Vaše Sabina:)

Komentáře

  1. E-shop neznám, tak příležitostně mrknu, i když já nakupuju většinou v kamenných obchodech (obvykle cestou z práce).

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Sabi, e-shop neznám a přiznám se, že jak už moc nenakupuju, tak když už většinou volím, co mám zrovna po ruce :D což mi dost usnadňují nákupy na Rohlíku, teď jsem měla měsíc prémium zdarma a jako zvykla bych si rychle.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Líbil se vám můj článek, nebo vám v něm naopak něco chybělo? Napište mi komentář. Budu moc ráda a předem děkuji. :)