Cesta z města pro dětské nezmary

 

Máte doma zvídavé děti, které se nikdy neunaví a nedokáží sedět chvíli na zadku? Pak jistě patříte k těm maminkám, které musí chtě-nechtě vymýšlet pořád nějaký program a děti „utahat“. Seznam míst, kam s dětmi vyrazit a které pro ně nejsou okoukané, se začne dřív nebo později zužovat, proto není od věci mít nějaký ten tip v zásobě.

Velmi vděčným cílem, za který vás budou děti velebit, je Karlštejn. A to nejen v reáliích středověkého hradu, ale jako lokace, která nabízí spoustu aktivit a zábavy. Azyl vám poskytne ubytování v penzionu Karlštejn. Jedná se o objekt ve středu obce, ve kterém nejenže přenocujete, ale také se skvěle najíte a pobavíte. Penzion Karlštejn se stane středobodem vašich odchodů a návratů.

Na výlety s dětmi i mazlíčky

V Penzionu Karlštejn se v současné době nachází deset stylově a komfortně zařízených pokojů vhodných i pro rodiny s dětmi.  K penzionu můžete dojet autem a zdarma zde zaparkovat, nebo se můžete na Karlštejn dopravit vlakem. Nádraží jen hned před budovou. Za symbolický poplatek můžete s sebou vzít i domácího mazlíčka.



Nudit se zde určitě nebudete. Navštívit můžete zdejší zoopark, který se může pyšnit řadou exotických zvířat. Dominantou Zooparku jsou lvi a párek bílých tygrů. V letní sezoně si můžete odpočinout i v relaxační zóně parku s přístupem do řeky Berounky, s možností zapůjčení lehátek, paddleboardů a kajaků.

Do oblak i za vojáky

Netrpíte-li na závratě, můžete využít nabídky vyhlídkových letů horkovzdušným balónem. Vyhlídkový let nad Karlštejnem vám učaruje nezapomenutelným pohledem na Český kras. Z koše balonu tak můžete vidět nejen hrad Karlštejn, řeku Berounku, ale i vápencové lomy Velká Amerika a Malá Amerika, Svatý Jan pod Skalou, Houbův lom u Koněprus nebo historický Tetín.



Svou zábavu na Karlštejně najdete i v případě nepříznivého počasí. Navštívit můžete oblíbené muzeum voskových figurín, muzeum uniforem nebo se kochat schopností prvorepublikové armády bránit naši zem, a to v podobě vojenských bunkrů. Ať už zvolíte jakýkoliv program, tak jeden den na Karlštejně rozhodně nestačí. Rezervujte si tak svůj vícedenní pobyt v penzionu Karlštejn a oddejte se užívání a poznávání Karlštejnska společně s rodinou.


Komentáře