Spotřebováno a ochutnáno za listopad

 

Tenhle článek tu nebyl fakt dlouho... Neměla jsem čas skladovat spotřebované věci a nebyl moc čas ani na blog a články. Teď se mi toho ale nasyslilo dost najednou, tak jsem zase vytáhla tašku a začala skladovat. A výsledek vidíte sami. :)


S dětmi a teď i s Miuškou Peru ještě víc než dřív. Takže roste i spotřeba pracích a čistících prostředků. 

Doussy je aviváž z Lidlu za pár korun. Vzala jsem ji hlavně na deky a věci pro Miu s tím, že nemusí tak dlouho vonět. Ovšem přišlo překvápko. Tahle aviváž je levná, nádherně voní a hlavně dlouho a intenzivně. Rozhodně se stane mou stálicí. 

Coccolino Sensitive Pure už jsem měla delší dobu a moc nepoužívala. Má hodně jemnou nevýraznou vůní, která mi úplně nevyhovuje. V láhvi voní ale na prádle moc ne. A to dávám víc, než je doporučeno. 

Tesori d'Oriente je hodně koncentrovaná aviváž, kde stačí opravdu jen toto maličké víčko. Voní opravdu hodně, intenzivně a dlouho. Zpočátku jsem měla tuto vůni ráda, ale časem se mi omrzela. Měla jsem ji proto doma hodně dlouho. 

Cilit Bang jsem měla hlavně na koupelnu, ale občas s ní myju i sporák a funguje dobře. Jen tedy ta vůně mi moc nevyhovuje. Zkoušela jsem ho i na usazeniny v pelíšku morčat, ty jdou hodně špatně odstranit, ale tam to moc nefungovalo. 


Maoam jsou oblíbené bonbóny mých dětí. Jsou jako karamelky, mají výraznou chuť, jen mi vadí, že je každá zvlášť balená. I když se snaží papírky uklízet, stejně jim každou chvíli nějaký upadne a já to pak tahám Mie z huby. 

Pocky jsou slané tyčinky z půlky máčené. Mají více druhů, tyto byly v jogurtovo-jahodové polevě. A byly moc dobré. Sladké tak akorát. I s bonbóny jsme obojí kupovali u našich Vietnamců. 

Joghurt Crisp přivezl dětem přítel z Rakouska. Byl banánový, s čokoládovými krřupinkami a byl moc dobrý. Až pojedu do Hoferu, zase je koupím. 

Konečně jsme s Nelčou dodělaly Balea dětský šampon a sprcháč v jednom. Voní jako žvýkačky a vlasy jsou po něm hebké, ale moc jemné. U Nely to nevadí, ale já ho občas použila a mně moc nevyhovoval. 

Lepší byl určitě tuhý šampon na vlasy od officina naturae, který se dobře používal, krásně pěnil, ale neměl skoro žádnou parfemaci. Je také určený spíše miminkům a nejmenším dětem. Kupovala jsem na Econea.cz. 


Balea bodylotion Urea je mé oblíbené tělové mléko. Není ani moc hutné, ani řídké. Neteče a skvěle se roztírá a rychle vstřebává. Má navíc příjemnou vůni a dobře hydratuje. 

Tělový peeling Green Matcha jsem kupovala na Econea.cz. Je to eco produkt, který mi ale moc nenadchnul. Na tělo byl jako peeling moc jemný a téměř nefungoval a když jsem ho zkoušela na obličej, tak zase vysušoval. 

Hyaluronic Aloe Toner od Garnier mi naopak vyhovuje dobře. Příjemně voní, skvělé čistí pleť a já s ním odstraňovala i makeup a řasenku. V očích neštípal, pokožka po něm nepálí. Prostě ideál. 

Znáte některé z těchto produktů? Jak jste s nimi byli spokojeni vy? 

Vaše Sabina :)



Komentáře

  1. Sabčo, zrovna používám micelárku od Garnieru a jsem s ní spokojená (i když tedy na oči ji obvykle neberu).

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Sabčo, z produktů jsem neměla ani jeden. Coccolino jsem doma měla párkrát v té modré variantě a od Garnier jsem v pubertě hojně používala tu řadu Pure na problematickou pleť.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Líbil se vám můj článek, nebo vám v něm naopak něco chybělo? Napište mi komentář. Budu moc ráda a předem děkuji. :)