Potřebné i spontánní nákupy - Pepco, Levné knihy

 

Dnes jsem měla cestu k doktoru do Českých Budějovic a tak jsem využila času při čekání na autobus a zaskočila do nějakých obchodů. Nakoupila jsem nakonec v Levných knihách a v Pepcu. Bundu pro Jiříka a vánoční košili jsem nesehnala, takže mi ještě čeká druhé kolo. 


V nějaké reklamě jsem zahlédla knížku Vánoční pohádky. My si s dětmi před Vánocemi čteme takové příběhy rádi, tak jsem tam zaskočila. Překvapilo mě tedy, že i tak tenká knížečka je za 99 Kč, ale budiž. Asi jsem fakt dlouho nebyla v LK. 🤣

V knížce jsou tři vánoční příběhy, je plně ilustrovaná a fakt krásná. Nelča už dnes jeden příběh přelouskala. Druhou knížku jsem objevila hned vedle a zaujala mě také. Pětiminutové pohádky už doma nějaké máme, tak proč je nedoplnit o ty vánoční. Tahle knížka stala 129 Kč. 

V LK mají i plno krásných diářů na rok 2024, v různých velikostech a barvách. Nejvíc se mi líbil s motivem knížek, ale ten byl moc maličký. Nakonec vyhrál tento, což je kabelové vydání, ale má na každý den jednu stránku. Pro mě ideál. Stál myslím také 129 Kč. 


Do Pepca jsem šla cíleně pro zimní bačkůrky pro mě a Nelu, protože máme doma hodně studenou podlahu, v kuchyni navíc dlažbu a u těchto botek vím, že je Nela vydrží mít na noze. 



No a jelikož máme doma neustálou nouzi o ponožky - teď, co je Mia krade, je to ještě horší, musela jsem je dokoupit. Děti už dostaly nějaké u našich v Nýřanech od babiček, tak tentokrát jsem byla na řadě já. 

Vánoční košili pro Jiříka jsem bohužel nesehnala. Pokud máte tip, kam na ni kouknout, budu ráda. :)

Vaše Sabina 

Komentáře

  1. Moje dítě se už tak 15 let oblečením opatřuje samo, takže tip nemám :(

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Sabčo, ponožky mi teď taky chybí, ale ještě čekám zda nedonese Ježíšek, případně je koupím pak až pojedu nakoupit na Silvestra. Ohledně košile nemám nejmenší tušení já to dětské nesleduju. Diář je moc pěkný, já už ten na příští rok nějakou dobu tahám a zapisuji podstatné termíny.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Líbil se vám můj článek, nebo vám v něm naopak něco chybělo? Napište mi komentář. Budu moc ráda a předem děkuji. :)