Máme štěňátko - naše princezna Mia

 

Dnešní článek bude asi velké překvapení. Ostatně, bylo to tak impulzivní rozhodnutí, že se dá mluvit o lásce na první pohled. Pejska už jsme chtěli s dětma dlouho. Od doby, co jsme přišli o Rikouška, nám tady chlupatý kamarád chyběl. Jenže jsem cítila, že pořád nějak není ten správný čas. 

Minulé úterý jsem seděla s kamarádkou u kafe a jen tak mrkla na inzeráty, jestli někde není štěňátko francouzského buldočka. A bylo. A navíc úplně božská holčička se srdíčkem na zadečku. Zavolala jsem a během pár minut bylo domluveno. Ihned jsem poslala zálohu a ve čtvrtek jsme s kamarádkou pro naši princeznu jely. 

Jmenuje se Mia, ale říkáme ji občas Sušenko. Jiřík Miu nechtěl. Hlavně nechtěl fenku, že je tu sám kluk. Ale teď se naprosto milují. I teď, když píšu tento blog, mu Miuška leží na klíně a mazlí se. 

Je kouzelná, hodná, zatím ani nic nelikviduje - snad jí to vydrží. Doma sama také zvládá, takže do práce jezdím s klidem a v noci chrupe spokojeně v pelíšku. Je to takový psí andílek. Po divokém Rikouškovi je to pejsek za odměnu. :)

No a teď nějaké fotky. Asi jich teď uvidíte v článcích opravdu hoooodně. :D















Vaše Sabina:)

Komentáře

  1. Sabi, to je příspěvek plný roztomilosti. Je kouzelná! Měj pohodové dny a užívejte si s rozkošným mazlíčkem.

    OdpovědětVymazat
  2. To je takové sladké psí mimino :)

    OdpovědětVymazat
  3. Gratulujem k buldočej princeznej. Je kúzelná. Nech Vám robí len radosť :-)
    Môj Alexík (ang. buldog) žiaľ už odišiel v auguste do nebíčka...
    Majte krásny advent!

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Líbil se vám můj článek, nebo vám v něm naopak něco chybělo? Napište mi komentář. Budu moc ráda a předem děkuji. :)