Jaký byl můj listopad

 

Dnes je poslední listopadový den a tak jsem si řekla, že zase projdu fotky v telefonu a shrnu vám i sobě, jaký byl můj, potažmo náš listopad. Až na posledních pár fotek ze včera, kdy jsem udělala adventní výzdobu, jsou to ale samé fotky Miušky. Není divu. Je prostě tím NEJ, co jsme si v listopadu užívali. 

Listopad pro měl byl téměř jen práce v Rakousku, návraty domů, úklid, vaření, péče o děti a psa. Po večerech jsem se snažila relaxovat čtením a když byly děti ve škole, doháněla jsem resty ve psaní textů na weby, které mě spolu s prací v Rakousku živí. Byl to mazec. 

Poslední tři týdny navíc děti marodily. Nejdřív Nela týden a kus, teď mám zase pro změnu doma Jiříka. Takže kromě psaní a úklidu, který je u nás stále dokola, jsem se během dopoledne ještě s dětmi učila a doháněli jsme učivo ze školy. Není tedy divu, že nemám na kontě žádnou zajímavou akci. Přesto se ale něco malinko našlo. Tak pojďme na fotky. 😊


Včera jsem konečně dodělala hlavní adventní výzdobu. Ještě chci poklidit balkon a udělat něco hezkého do truhlíků, ale netuším, zda to vůbec do Vánoc stihnu. Celou adventní výzdobu i s tipem na krásný Betlém vám sem asi hodím v samostatném článku. 





V úterý a ve středu jsem dělala přípravy na zítřejší adventní trh v kulturním domě v Kaplici, který pořádá Místní knihovna. Lila jsem svíčky a Nelča mi je pak pomáhala balit a polepit novými nálepkami. Je super, že už na to nejsem sama a takhle krásně se doplňujeme. 

Musím sem hodit ukázku mojí nedávné večeře. To si tak v práci slintáte nad všemi těmi burgery, až si pak po příjezdu domů objednáte jeden pořádný, z místní pizzerie. 😁






Mia na sto způsobů... Asi no comment. 😁


A Miušky první koupání. :)



Tyto knížky jsem si nachystala k přečtení na listopad a poprvé po dlouhé době jsem výzvu splnila. Přečetla jsem toho ještě víc a jestli to stihnu, udělám po dlouhé době článek o přečtených knihách za listopad. 






Na začátku listopadu, ještě než děti lehly s kašlem, jsme stihli v posledním pěkném počasí podzimní focení v parku. Tady je pár fotek, které se mi líbí nejvíc. :)








A to je k listopadu vše. Mám po dlouhé době nachystanou i tašku se spotřebovanými produkty za uplynulý měsíc, tak snad mi čas dovolí to nafotit a podělit se s vámi o to, co nám vyhovovalo a co naopak ne. 

Přeji krásné prosincové dny!

Vaše Sabina:)

Komentáře

  1. Ty fotky dětí se psíkem jsou milé.....Hezký listopad jsi měla.
    O všem? Ovšem!

    OdpovědětVymazat
  2. Sabi, je neuvěřitelné jak děti vyrostly a moc jim to na fotkách sluší. Zato Miuška je dobrá miniatura. Na článek o přečtených knížkách se těším (Vraždu za trest jsem četla taky, zbytek ne). A doufám, že se adventní trch vyvedl a úspěšně jsi vyprodala udělané svíčky

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Sabčo, parádní fotky. Poslední dobou ten čas letí neskutečně rychle. Miuška je zlatíčko. Doufám, že už alespoň do nového roku ve zdraví :)))

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Líbil se vám můj článek, nebo vám v něm naopak něco chybělo? Napište mi komentář. Budu moc ráda a předem děkuji. :)