Tip na dárek k Vánocům: Pro sestru, maminku a vůbec - všechny ženy, co se chtějí hýčkat

Nedávno jsem opět objednávala z mého oblíbeného e-shopu s bio kosmetikou - Econea.cz. A tak jsem si říkala, že vám sem zase hodím článek o nákupuu. Jenže se blíží Vánoce a já tentokrát nenakupovala jen pro sebe. A tak si říkám, proč vám vlastně neukázat vše a dát vám pár tipů na krásné dárečky pro své blízké - v tomto případě spíše pro ženy - které udělají radost a ještě se s nimi obdarovaná může hýčkat? Pojďme tedy na to, protože tentokrát stojí můj nákup opravdu za to. Mimochodem, Sérum s vitamínem C mělo být původně také dárek, ale musím ho objednat znovu. Už jsem ho vyzkoušela a jen tak ho z ruky nedám. :D

Purity Vision - Bio Vitamin C sérum


Asi jste si už na úvodní fotografii všimli, že jsem tentokrát sáhla po jedné značce. Nepopírám, vyzkoušela jsem během spolupráce s Econea různé značky a produkty, ale Purity Vision se stala mou srdeční záležitostí, stejně jako značka Kvitok. Tentokrát jsem sáhla po Pleťovém séru s vitamínem C, který má skvělé antioxidační schopnosti a dokáže pomoci unavené a povadlé pokožce, která si říká o notnou dávku svěžesti, vitamínů a povzbuzení. Kromě toho sérum obsahuje i nízkomolekulární kyselinu hyaluronovou, která se stala mým must have. Mám ji ráda i v čisté podobě - opravdu jen sérum kyseliny hyaluronové, ale po ní musím obvykle použít ještě pleťový krém. Toto sérum od Purity Vision mou pleť krásně pročistí, osvěží, vzpruží a nemusím pak už použít krém na pleť. 


Co všechno sérum obsahuje? 

Kromě zmíněné kyseliny hyaluronové a vitamínu C v tomto pleťovém séru najdete i vitamín E, Aloe Vera, extrakt z rakytníku a chia semínek, což dohromady dělá dokonalou vitamínovou a vyživující bombu. 
Toto pleťové sérum pleť antioxiduje, tedy zbaví nečistot, redukuje pigmentové skvrny, zpomaluje proces stárnutí, zpevňuje kontury, redukuje zarudnutí a vyhlazuje jemné vrásky. 



Původně jsem zamýšlela Pleťové sérum s vitamínem C přidat jako dárek mojí mamce k Vánocům, ale nakonec jsem ho vyzkoušela a doslova se do něj zamilovala. Mamce ho tedy musí objednat ještě jednou, protože jí chci dopřát ten úžasný pocit na pleti také. Běžně bych sérum používala ráno a večer, ale mám ho první dni a patlám se s ním několikrát denně, protože mi zkrátka dělá dobře. 
Sérum je lehoučké, řidší než pleťový krém a má jen jemně krémovou konzistenci. Perfektně se roztírá a zanechá na pleti opravdu osvěžující pocit. 
Jak už jsem napsala, chci ho jako dárek pro svou maminku, ale můžete ho (kromě sebe samých) pořídit i babičkám, tetičkámm, nebo třeba kamarádce. Na věku nezáleží. :)

Purity Vision - Růžová voda a Čistící růžový olej


Další dva kousky jsem vybrala jako sadu pro svou sestru, které je momentálně 19 let. Chtěla jsem něco, čím se může hýčkat a zároveň to bude praktický dárek. Ovšem přiznávám, že když jsem vyzkoušela tu růžovou vodu... hm... asi ji také budu muset objednat znovu, protože tu asi také nutně potřebuji i já sama. :D

Růžová voda Purity Vision

Růžová voda Purity Vision je ve 100 ml skleněné lahvy s praktickým rozstřikovačem. Dá se využít poměrně všestraně. Vyrobena je šetrnou destilací z damašské růže, ze které už jsem pár produktů měla od jiné značky a miluji nejen její vůni, ale celkově mi na pleť dělá dobře. Tato růže pochází z Bulharska a u mě jste ji mohli vidět právě v bulharské kosmetice. Používat se dá pro tonizaci, jako podklad před aplikací pleťových olejů nebo jako fixace make-upu. 
Tato pleťová růžová voda tonizuje pleť a dokáže ji i výrazně omladit. Zpevňuje povolenou pleť, omezuje vznik vrásek a pokud máte oteklé nebo unavené oči, můžete si ji nastříkat na tamponek a přiložit jako obklad. Je to boží! 
Tato voda se dá také míchat s marockým jílem a oleji, čímž vyrobíte kvalitní pleťovou masku, která má plno dalších skvělých účinků. 



Čistící růžový olej Purity vision


Bio čistící růžový olej Purity vision je pak ryze praktickou záležitostí. Je zkrátka určen na čištění pleti a odstraníte s ním pohodlně i odolný make-up. Nedráždí oči a oční okolí, a zanechává na pleti příjemný skvěží pocit, právě díky výtažkům z damašské růže. Ty se vyrábí lisováním za studena. K těmto olejům z damašské růže přičtěte ještě vitamín E, díky čemuž vznikne skutečně luxusní čistící olej s nádhernou vůní. Je velmi jemný a přitom se popere s nečistotami na obličeji naprosto dokonale. Vhodný je pro všechny typy pleti, ale je vhodný i pro pleť citlivou. 
Po použití tohoto čistícího oleje je skvělá právě výše zmíněná růžová voda, kterou pleť dočistíte, tonizujete a hydratujete. 

Jak už jsem opět zmínila, já jsem pleťovou růžovou vodu a čistící olej koupila pro svou sestru jako dárek k Vánocům, ale můžete jej pořídit prakticky jakékoliv ženě či dívce, od náctiletých dívek po ženy se zralou pletí. Je tak ideální pro maminky, babičky, tety, kamarádky atd. 

Všechny výrobky Purity Vision jsem pořídila na e-shopu Econea, kde je můžete koupit i vy. Navíc má Econea většinou bonusy a dárky při nákupech - aktuálně 100 Kč slevu pro první nákup. :)

Vaše Sabina :)




Komentáře

  1. Ahoj Sabčo, přiznám se, že z nepoužívání krému po séru se mi trochu kroutí prsty :-D ale každý ať si dělá, co jemu vyhovuje. Já mám jsem od Purity Vision zkoušela jen Levandulový krém a ten na mě byl strašně hutný, teď mám na cestě levandulovou vodu, tak jsem na ní zvědavá.

    OdpovědětVymazat
  2. Tak od téhle značky jsem ještě nic nezkoušela

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nefunguje mi přihlášení - ten anonym je ode mne
      Stáňa http://veverkoviny.blogspot.com

      Vymazat

Okomentovat

Líbil se vám můj článek, nebo vám v něm naopak něco chybělo? Napište mi komentář. Budu moc ráda a předem děkuji. :)