Svíčkové hody aneb Opět jsem tvořila s voskem a mám nové formy ze Sheinu

 


Byly svíčkové hody. Ale ne s masem, smetanou a pěťama knedlama, ale z vosku. Konkrétně palmového krakelovacího a parafínu. Kamarádka totiž sháněla formu na halloweenské cukroví. Na Sheinu. A já toho využila a vybrala jsem tam hned několik krásných nových forem na svíčky. Bylo jich asi sedm a stálo mě to krásných 800 Kč. To je bomba, protože když jsem dřív kupovala formy na českém e-shopu, stála mě jedna přes 300 Kč. 


Měla jsem doma ještě zbytek vosku, takže jsem začala hned zkoušet, jaké svíčky z forem lezou. Je fakt, že i když jsou na Sheinu formy levné, ne vždy jsou také kvalitní. Kupodivu vyšly všechny svíčky dobře, dokonce i Betlém, který mi přišel, že se musí forma úplně rozpadnout. Kupodivu se z něj svíčka vyndavá nejlépe. 
Na Sheinu určitě ještě nějaké formičky objednám. Teď tedy potřebuji udělat hlavně zásobu vosku a knotů a dokoupit nějaké nové vůně. 














Jak se vám nové svíčky líbí? Některé už jsou prodané, ale kdyby se vám některé líbily a měli jste o ně zájem, napište mi na email hentiette.anna@gmail.com a domluvíme se. :)

Vaše Sabina 

Komentáře

  1. Vypadají úžasně. Nenapadlo by mě, že na Shein jsou i formičky na vosky.

    OdpovědětVymazat
  2. Ty teda jedeš - takových svíček. Mně se asi nejvíc líbí ta modrá ve skle s bílým posypem.
    Stáňa - http://veverkoviny.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  3. Nádhera, všetky, ale asi naj sú so psíkom, betlehém, labky a tie prvé kvety. Wau

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Líbil se vám můj článek, nebo vám v něm naopak něco chybělo? Napište mi komentář. Budu moc ráda a předem děkuji. :)