Káva jako tajný superhrdina unavených maminek


Jestli existuje jeden jediný superhrdina, na kterého se unavené mámy mohou obrátit v době nejvyšší nouze, je to šálek dobré kávy. Od chvíle, kdy je probudí dětský pláč nebo ranní paprsky svítání, až po okamžik, kdy se konečně ponoří do hlubokého spánku, je káva vždy připravena pomoci. Pravda, často už značně vychladlá, ale přece...


Výběrová káva jako exkluzivní zachránce pro vyčerpané dny

Máte pocit, že potřebujete něco víc než obvyklou dávku kofeinu? Výběrová káva bude tím pravým pomocníkem. Pečlivě vybraná z nejlepších plodin, pražená k dokonalosti, je tato káva ideální společnicí pro ty dny, kdy se zdá, že ani superhrdinové nemají dostatek energie.

Zrnková káva: Každá máma si zaslouží luxus

Proč si nepotěšit smysly tím nejlepším? Zrnková káva je jako stvořená pro všechny, které si chtějí užít kávu v její nejčistší a nejautentičtější formě. Mletá těsně před přípravou, je neocenitelným luxusem, který nabízí hluboké aroma a čistou chuť. A vykouzlí úsměv na tváři i v té největší duševní krizi :-)

Bio káva pro všechny ekologicky smýšlející supermámy

Máte rády myšlenku konzumace produktů šetrných k planetě? Bio káva je přesně pro vás. Bez použití chemikálií, pěstována s láskou a péčí, nabízí nejen skvělou chuť, ale také pocit, že děláte něco dobrého pro naši planetu.


Hrnky: Tajná zbraň každé maminky

Ať už je to váš oblíbený hrneček z dětství, nebo ten nový kousek s vtipným nápisem, hrnky jsou více než jen nádobí. Jsou to společníci, kteří nás doprovázejí při každé kávové pauze a připomínají nám, že i v těch nejnáročnějších chvílích matky zvládnou cokoli.


Ať už je vaším favoritem výběrová, zrnková nebo bio káva, jedno je jisté - káva je neocenitelným pomocníkem v každodenním životě mnoha maminek. Je to chvilka klidu uprostřed hektického dne a často jediný způsob, jak nabrat energii a vrhnout se do dalších rodičovských výzev. Takže až příště vezmete do ruky svůj oblíbený šálek plný této tekuté voňavé tekutiny, vzpomeňte si na to, jak moc zvláštní a silný je tento vztah mezi mámou a jejím nejoblíbenějším nápojem.

Komentáře

  1. Miluji kávu...ani ne tak pro její nakopávací schopnost jako pro její vůni, chuť a hlavně to co s ní mám spojeno nejvíce - pohodu, rodinu a smích.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Míšo, tak to máme podobné. Na mě káva sice působí jako nakopávač, ale ne právě po ránu. spíše v odpoledních hodinách. Ale ta vůně, chuť a pohoda... Děkuji za komentář. Sabina

      Vymazat
  2. Sabi, já miluju zrnkovou kávu a na každý šálek si melu čerstvou. Ráno se můj mozek bez kávy vůbec nerozjede. Měj pohodové dny.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Marti, já mám naštěstí kávovar, který si to vždy čerstvě umele sám. Nedám na kávu dopustit. :) Děkuji za komentář. Sabina

      Vymazat

Okomentovat

Líbil se vám můj článek, nebo vám v něm naopak něco chybělo? Napište mi komentář. Budu moc ráda a předem děkuji. :)