Kam na výlet s dětmi: Safari resort Hluboká u Borovan

 

Dnes mám odpočinkové dopoledne, než vyrazím do práce na odpolední. Mám i neděli a celý příští víkend. A tak si říkám, že už nebude tolik času na výlety s dětmi. Možná, že je to i lepší, protože si pak budeme více vážit všech našich společných chvilek. Třeba jako těch, které jsme si užili minulý čtvrtek v Safari resortu v Hluboké u Borovan. 

Jednou už jsme zde byli, tehdy tu byla Mikulášská akce. Tu si možná letos zopakujeme. Pokud tedy nebudu v práci. 🙈 Tentokrát jsme objednali s kamarádkou jízdu safari autem a kromě super prolézaček a trampolíny jsme si užili i jízdu mezi zvěří. 

Vidět tu můžete jeleny, bizony, lamy, daňky a opravdu zážitek je krmení divokých prasat. To děti bavilo nejvíc. Myslela jsem sice, že budeme takhle blízko všem zvířatům, ale ostatním se ani kamarádit nechtělo. 

Na každém místě řidička vozu zastaví a povídá zajímavosti o vybraných zvířatech. Měla jsem strach, že to děti nebude bavit, ale kupodivu nadšeně poslouchaly, ptaly se a bylo vidět, že je to pro ně fakt zážitek. 

Za jízdu zaplatíte 290 Kč za osobu, pouze děti do 1 metru jsou zdarma. Doporučuji jízdu vozem rezervovat na internetu předem, protože zájem je velký a na místě už byste nemuseli sehnat lístky. 

A musím doporučit i vynikající burgery na ohni, které zde dělají. Jsou za rozumnou cenu a můžete ochutnat i pikantní safari burger nebo burger z bizona. Ten já jsem tedy vynechala. 

























Vaše Sabina :)

Komentáře