Haul: Neplánovaný nákup v Tetě

 

Ve čtvrtek jsem vyrazila do Českých Budějovic. Budu v pondělí nastupovat do práce v Rakousku a ještě nemám dobře najetou cestu. Proto bych raději spoléhala na navigaci. Můj telefon od počátku blbne a kromě toho, že se mi každou chvíli někdo nedovolá a mně přijde jen SMS s informací, že se mi někdo snažil dovolat, tak mi věčně nejsou data. Signál prostě nefunguje. Na klientské lince mi sdělili, že to bude chtít vyměnit starou SIM kartu. A tak jsem jela. 

Jen pro info - kartou to nebylo, telefon blbne stále, takže doufám, že v pondělí do práce trefím i bez navigace. 🤦🏼‍♀️

Když už jsem ale byla ve městě, zašla jsem do drogerie Teta. Chtěla jsem sice objednávat z Avonu, ale tohle bylo po ruce a rychlejší. Co jsem vybrala? 


Dochází mi tužka na oči i na obočí, takže jsem zvolila klasiku, kajalovou tužku od Essence, pak jednu fialovou metalickou od Dermacol a pak klasiku na obočí, hnědou od Gabriela Salvete



Krémy na obličej mi došly úplně, takže jsem sáhla po své oblíbené značce - L'Oréal Paris. Vybrala jsem krémy s kyselinou hyaluronovou, noční a denní. Dělají mi dobře a když jsem vzala komplet balíček, byly oba dohromady za 379 Kč. 



Také jsem potřebovala nějakou voňavku. Nechtěla jsem vyloženě parfém, spíše jsem koukala na deodoranty známých vůní, ale pak jsem si všimla tělového spreje od Mexx, jehož vůně mě okouzlila na první pohled. Na to, že je to jen sprej, vydrží vonět poměrně dlouho a pro mé potřeby, osvěžení při práci, postačí dokonale. 

Znáte také tyto tělové spreje Mexx nebo jiné? Používáte je, nebo raději sáhnete po parfému? 

Vaše Sabina :)



Komentáře

  1. Ahoj Sabčo, já radši parfémy, ale zrovna mám doma i dva tělové spreje - B.U. a pak můj nový přírůstek od Victoria´s Secret. Přítelovi teď můj parfém přijde hodně silný, takže na rande volím spíš ten tělový sprej a parfém si nosím běžně.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Sabi, děkuji za komentář. :) já mám také raději parfémy, ale doma a do prácě mi úplně stačí ten tělový sprej. :)

      Vymazat

Okomentovat

Líbil se vám můj článek, nebo vám v něm naopak něco chybělo? Napište mi komentář. Budu moc ráda a předem děkuji. :)