Moje malé hvězdy - První Večerní běh Kaplicí

Vím, že to tady v poslední době hodně flákám a nedala jsem dlouho žádný článek o nás. Je to tím, že absolutně nevím co dřív. Že jsem máma bláznivá, to je jasné. To už napovídá název webu. Ale já jsem v poslední době i máma totálně chaotická a sklerotická. O tom, co se mi tento týden podařilo, vám napíšu už brzy. Fotky do velkého článku už mám nachystané. Tentokrát si sem ale odložím včerejší zážitek s dětmi. 

U nás v Kaplici se konal už asi čtyřicátý - něco Večerní běh Kaplicí. Moje děti o to nikdy zájem neprojevily a vloni byla Nela tou dobou nemocná. Ve škole však mají dokonalou masáž a tak přišli oba nabuzení, že chtějí běžet. A tak jsem je přihlásila. Jirka si to asi 15x rozmýšlel, nejdřív ano, pak furt že ne, a nakonec jsem mu připínala cedulku s číslem skoro těsně před závodem. Děti běhaly podle ročníků, takže Jiřík to měl dvakrát kolem náměsí a Nelča třikrát. Upřímě? Kdybych to měla běžet já, tak už v půlce zdechnu, takže mají můj obdiv, že to fakt nevzdali a i když to pro ně jako netrénované běžce bylo dlouhé, dali to. 

No, a já si sem s dovolením odložím pár foteček ze závodu. :) 












Budu se teď snažit a snad se polepším. Ráda bych tu zase byla více s vámi. Nejen na svém webu, ale i na těch vašich, které moc ráda čtu. :)

Vaše Sabi

Komentáře

  1. To je pro děti určitě fajn akce.
    A těším se, že "se polepšíš" :D - tím chci říci, že se těším na tvé články :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Líbil se vám můj článek, nebo vám v něm naopak něco chybělo? Napište mi komentář. Budu moc ráda a předem děkuji. :)