Kam na výlet: Park Boheminium a Mariánské Lázně

 

Mariánské Lázně mám ráda už od malička. Už jako holka jsem tam jezdila s babi a dědou, nejen proto, že tam měli příbuzné. Ti už teď všichni zemřeli a jejich děti se rozprchly doslova po světě. Návštěvu Mariánek jsem si ale odpustit nemohla. 

V první řadě to bylo další splněné přání pro moji babičku. Chtěla se tam zase po letech podívat. A také se sem odstěhovala Nelinky nejlepší kamarádka. Slíbila jsem holkám, že přijedeme, aby se mohly v létě ještě vidět. 

U Mariánských Lázní leží Park Boheminium, kde jsou k vidění modely - miniatury významných českých a moravských památek. To jsme si nemohli nechat ujít. Bylo to moc krásné a je úplně úžasné, do jakých detailů jsou stavby vypodobněny. 











Lázeňské prameny dětem moc nechutnaly. 😁 Jirka to vyplivl tak rychle, že jsem ho nestihla ani vyfotit. A Nelčin výraz je víc než výmluvný. 🤣










Park Boheminium ...




Ty děti rostou nějak moc rychle. Ještě chvíli a Nelča bude větší než Černá věž v Českých Budějovicích 🤣






















O parku Boheminium budu více psát na druhém webu eMaterstvi.cz, jelikož je to skvělý tip na výlet pro děti. :)

Vaše Sabča 

Komentáře

  1. Mariánky máme rádi, byli jsme tam už několikrát, ale na Bohemium ještě nedošlo. A prameny mi nechutnají taky (v podstatě nikde - Prieznitzův v Konstantinkách mi přišel taky hnusný)

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Sabi, Mariánky mám na seznamu, ostatně i Karlovy Vary. Ten park zmenšenin taky vypadá super :-D

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Líbil se vám můj článek, nebo vám v něm naopak něco chybělo? Napište mi komentář. Budu moc ráda a předem děkuji. :)