Velikonoce u babiček

 

Krásné Velikonoce! 

Na dnešek jsem si schovala fotočlánek o tom, jak jsme vyrazili na Velikonoce k babičkám. Nepatřím mezi příznivce tradičních Velikonoc a možná to bude znít divně, ale koledníkům neotvírám a ani nechci, aby moje děti chodily s pomlázkou po cizích lidech. Výjimkou byli v loňských letech přátelé, kam šel Jiřík s bývalým manželem a sousedovými dětmi. Letos už ale ve Velešíně nejsme a tak jsem to vymyslela jinak. 

Už ve čtvrtek jsme jeli k babičkám, kde děti nějakou tu nadílku o zajíčka dostaly. Jiřík bude mít svátek, tak už dostal dopředu i nějaké dárky. Letos sbíral hlavně obálky s penězi, protože mu nedávno spadl mobil do WC a tak si šetří na nový.

V sobotu odpoledne jsme se ale zase vrátili. Nejspíš byla nějaká špatná konstelace hvězd a měsíce, protože byli k nezastavení. Řádili, zlobili a do toho pršelo, takže nebylo, jak je pořádně u babiček zabavit. 

Dnes s nimi vyrážím na velikonoční výlet, ale o tom až v dalším článku. :)


Modelka Bertička se vzácně nechala vyfotit. Obvykle to moc nedělá. 

Níže jsou pak fotky z další oslavy. Naše babička měla 82. narozeniny. S mamkou a ségrou jsme se jí složily na koberec do ložnice. Radost měla velikou, takže považuji oslavu za vydařenou. 





A ještě pár fotek z barvení vajíček. 


A mazleníčko s Bardíkem nesmělo chybět ♥️





Objednala jsem dětem novou knížku o včelce Emičce od Lenky Jakešové. Nela ji hned začala číst. 

Velikonoční nadílka u babičky...





A ještě barvení vajíček a lepení obtisků s boxery, které jsem vloni koupila a letos konečně našla. :D





A jak si užíváte Velikonoce vy? 

Vaše Sabča:)

Komentáře

  1. Od čtvrtka do neděle na chalupě (povětšnou bylo ošklivo :( ) a dneska v Praze. Pekly jsme s mámou mazance a velikonoční nádivku a tak trochu uklízely chalupu po zimní pauze. A dneska jsem se byla projít, když konečně vylezlo sluníčko.

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj, já Velinonoce neslavila, ale vám se to koukám moc povedlo.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Líbil se vám můj článek, nebo vám v něm naopak něco chybělo? Napište mi komentář. Budu moc ráda a předem děkuji. :)