Novinka pro krásné vlasy - spolupráce s firmou Hairburst

 


Nedávno jsem dostala nabídku, zda bych nechtěla vyzkoušet produkty nové firmy Hairburst, která se specializuje na kosmetiku a vitamíny pro krásné vlasy. Jelikož teď sama od ledna testuji různé šampony na vlasy a zobu levnější vitamíny, rozhodla jsem se tuhle podstatně kvalitnější záležitost vyzkoušet. Produkty jsem si sama nevybírala. Nechala jsem se překvapit a těšila se, co mi v balíčku dorazí. 


Po rozbalení bedýnky jsem objevila želatinové vitamíny pro růst vlasů Hairburst. Obsahují biotin, selen a zinek a podporují růst vlasů zevnitř. 


V krásné tyrkysové lahvi pak byl šampon Hairburst pro posílení vlasů a podporu jejich růstu. Obsahuje bílkoviny, zlepšuje a posiluje suché vlasy a zabraňuje jejich lámavosti. 


Kondicionér pro dlouhé vlasy Hairburst najdete v růžové lahvičce. Je složený z aminokyselin a podporuje zdraví a hydrataci vlasů.  


Želé vitamíny už zobu. Chutnají dobře, nejsou vůbec sladké, ale mají ovocnou chuť. Uvidíme, jak pomohou mým vlasům. 


Všechny produkty testovala víc než měsíc. Recenze si už nyní můžete přečíst na mém druhém webu e-Mateřství, kde se zároveň o těchto produktech a značce dozvíte více. 

Celý tento balíček si můžete pořídit na stránkách Hairburst za zvýhodněnou cenu - vyjde to levněji, než když je budete kupovat zvlášť. 

Pokud se vám nechce na článek čekat, můžete mrknout na značku Hairburst již nyní - na jejich webových stránkách. 

Vaše Sabča :)

Komentáře

  1. Já taky furt zkouším něco na posílení vlasů (šampon a sérum Klorane, Biotin, sérum od YR, tablety Vlasové hnojivo) - hlavně kvůli omezení vypadávání, ale zatím jsem dosáhla maximálně rychlejšího růstu (což s barvenými vlasy není to, po čem bych extra toužila - má rychleji patrné odrosty).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je také pravda. Ty odrostly mi nenapadly. To je minus, to je fakt.

      Vymazat
  2. Sabi, i já zkouším stejně jako Stáňa, ale nic úžasného jsem neobjevila. Malou změnu vidím jen u značky Plantur. Měj pohodový pátek.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tu jsem ještě nezkoušela. Děkuji za tip. :)

      Vymazat

Okomentovat

Líbil se vám můj článek, nebo vám v něm naopak něco chybělo? Napište mi komentář. Budu moc ráda a předem děkuji. :)