Udělala jsem si radost z Avonu

 

V poslední době pořád něco objednávám, ale je fakt, že jsou to většinou věci a dárky pro děti a pro mé blízké. A jelikož mi dochází tělová mléka a došly mi všechny voňavky, mám tu už jen zbytek jedné, kterou používám denně a druhé, která má dost těžkou vůni a tak ji mám jen pro slavnostní příležitosti, bylo na čase doplnit si zásoby. 

Objednávala jsem z Avonu, kde mě zaujala i rtěnka a rovnou jsem přihodila i černou linku na oči. 

Tělová mléka jsem vzala rovnou dvě. Jedno má vůní čajovníku a druhé borůvek a jahod. Jsou to mega velká balení - 750 ml, tak snad nám zase chvíli vydrží. Cena každého balení byla 189.- 


Rtěnku a linku na oči už jsem zmínila, přidávám tedy jen fotky. Cena tužky byla 89 Kč a rtěnka za 139 Kč. Zjistila jsem, že mě v poslední době baví líčení jen linka, řasenka a rtěnka, takže bylo potřeba doplnit zásoby. 



Celèbre je moje oblíbená vůně, kterou si kupují tak dvakrát do roka. Střídám ji s jinými vůněmi, ale je to má stálice a vždy se k ní vrátím. 

Summer White Hawaii byl v akci za 119 Kč, tak jsem ji vyzkoušela. Moc jsem se netrefili, protože je na mě hodně sladká. Možná ji schovám a přidám někomu do dárkového balíčku k narozkám apod.

Encanto jsou mé oblíbené vůně. Už jsem měla všechny barvy, momentálně tu mám zbytek fialové. Ale tato modrá je můj favorit. A jelikož byla v akci, vzala jsem si k parfémované vodě rovnou i tělový sprej. 

Mějte se krásně :)

Vaše Sabi




Komentáře

  1. Encanto má moc hezký flakon. Tělová mléka preferuju v menším balení - mám v tomhle ráda změnu.

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Sabi, mně z Encanto nevoní snad jediná varianta. Tělové mléka znám a jsou za fajn cenu dost příjemná :-) Ať produkty dělají radost.

    OdpovědětVymazat
  3. Sabi, taky často nakupuji v Avonu, takže jeho nabídku znám. Musela jsem se podívat, co sis objednala. Měj pohodový pátek.

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Sabi,
    já znám všechny produkty, o kterých píšeš, ale to je hlavně tím, že dělám Avon už dvacet let. Mám jiné favority mezi vůněmi, ale tu rtěnku si kupuji ráda tu samou.
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Líbil se vám můj článek, nebo vám v něm naopak něco chybělo? Napište mi komentář. Budu moc ráda a předem děkuji. :)