Haul: První letošní bio-nákup z Econea.cz

 

I když jsem si nedávno nakoupila zásobu šamponů v klasické drogerii, u nás jich není nikdy dost. Až na Jiříka máme všichni dlouhé vlasy. A mně navíc začaly už před Vánocemi extrémně padat. Usoudila jsem proto, že je čas na změnu. Už dlouho jsem uvažovala, že vyzkouším tuhé šampony z Econea, ve vysoké bio kvalitě. A tak jsem udělala objednávku kolem tisíce korun, do které se vešel i nový pleťový bio olej a jeden tuhý šampon pro děti. 


Vybrala jsem tuhé šampony na vlasy od různých značek. Některé mají v sobě rovnou i kondicionér, jiné mají v jednom balení každé zvlášť, jako např. Toto krásné balení od Lamazuna, které by se dalo použít klidně i jako krásný dárek. Zatím jsem ho nezkoušela, ale jsem na něj hodně zvědavá.  


Toto mýdlo a šampon na vlasy v jednom od značky Ben a Anna jsem se rozhodla vyzkoušet jako první. Měla jsem obavu, jestli bude pěnit, a také jsem nevěděla, zda jej napěnit nejprve v ruce, nebo to zkusit rovnou na vlasy. Nakonec jsem to zkombinovala. Myla jsem si s ním zatím vlasy dvakrát a jsem spokojená. Jsou sice hodně jemné, ale vypadají krásně a zdravě. 

Navíc značku Ben a Anna mám hodně ráda. :)

Také značka Kvitok patří mezi mé stálice. Od nich jsem zvolila tuhý šampon Ylang Ylang, který mě překvapil, jak je maličký. Také stál pár korun - 115 Kč. Rozhodla jsem se, že využiju jeho "velikost" a sice ho vyzkouším, abych mohla udělat recenzi, ale pak si zbytek schovám na dovolenou. Letos se chystáme do Rumunska a na cestování jsou podle mě tuhé šampony prostě boží řešení. Nezaberou tolik místa. 


Od značky officina naturae jsem vybrala šampon na dětské vlasy. Chci ho vyzkoušet samozřejmě i pro Nelu. Čím méně chemie jí na její nádherné vlasy budu dávat, tím lépe. Šampon má navíc krásný tvar obláčku, příjemně voní a dá se zavěsit, co je super. Nebude se mi patlat na poličce ve sprcháči. 



A jako poslední jsem si k testování vybrala Jantarový regenerační pleťový bio olej od Purity Vision. I tuto značku mám hodně ráda. Pleťové oleje jsem zatím měla vždy od značky Saloos a osvědčily se skvěle. Tento zatím vypadá, že se stane dalším mým oblíbencem. Více se ale dozvíte v recenzi. 

Všechny recenze na tyto produkty od Econea.cz najdete na mém druhém webu e-Mateřství, kde chci udělat i srovnání tuhých šamponů a zhodnotit, který nám vyhovoval nejlépe a v čem. Také tam najdete tipy, proč vůbec tuhé šampony používat. 

Pokud se vám nechce čekat a chcete na tyto produkty mrknout ihned, můžete nahlédnout na stránky Econea.cz. 

Vase Sabča:)




Komentáře

  1. Já jsem ještě tuhý šampon neměla, nějak mne úplně nelákají.

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Sabčo, jsem zvědavá, jak ti produkty sednou. S tuhými šampony jsem ještě neměla tu čest, mám k nim takový odstup a momentálně i zásoby vlasovky doma :-D

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Líbil se vám můj článek, nebo vám v něm naopak něco chybělo? Napište mi komentář. Budu moc ráda a předem děkuji. :)