Haul: Nové karetní hry pro děti i dospělé z e-shopu Agátin svět

 


Karetní hry Djeco už jsem tu určitě někdy ukazovala. Objednávám je v e-shopu Agátin svět a doma máme už tři. Jelikož jsem je párkrát vzala k příteli, kde jsme je hráli i s jeho holčičkami, poprosil mě, zda mu je objednám také. Aby měly u něj své. 
Když už jsem objednávala, přihodila jsem rovnou i nějaké další druhy, protože i moje děti tyto karty hodně baví a hrajeme je pořád dokola. Ať tedy máme více druhů a více zábavy. 


Piráti a Karkulka jsou rychlé karetní hry, které už doma máme. U Karkulky sbíráte kartičky s příběhem pohádky a musíte se ubránit vlkovi, kterým vám soupeř chce sebrat karty, které mu v příběhu chybí. 
Piráti zase brání tomu, abyste si poskládali vlastní loď. Je to fakt skvělá hra a baví jak děti, tak dospělé. My je někdy hrajeme s kamarádkou samy u vína. :)


Dinosauři - Batasaurus jsou novou hrou, kterou jsem vzala hlavně pro Jiříka. Bude to nejspíš něco na bázi pexesa, nebo jsou zde karty vždy po dvou. Teprve dnes jsme ji rozbalili, ale ještě jsem nestihla stáhnout a přečíst návod. Ten je sice u karet přiložený asi ve 20 jazycích, ale čeština mezi nimi chybí. Proto si návody stahuji přímo v e-shopu. 



Agátin svět se snaží kromě zábavy a rozvíjení děti podporovat i ekologicky styl života. Proto najdete v balíku "dopis" v recyklované obálce s nápadem, jak využít bednu, v níž hry dorazily. 

Poslední fotka je akční balíček her, u kterého dvě zaplatíte a třetí je zdarma. Ta světla krabička je dárek - pexeso. Další dvě hry schovám dětem k narozeninám nebo svátku. První je o Robotech a druhá je Škola magie. Vybrala jsem schválně takové druhy, které by měly bavit jak děti, tak opět i dospělé. Doufám, že budou stejně skvělé, jako Piráti. :) 


Hrajete také s dětmi karetní nebo jiné, společenské hry? 
Pokud ano, budu ráda za vaše tipy. :)

Vaše Sabča

Komentáře

  1. Super inspirace... děkuji... je to malé, skladné - na dovolenou jako dělané... ☺ Hezký víkend, Peťka ☺

    OdpovědětVymazat
  2. Sabi, i já děkuji za inspiraci. Měj pohodové pondělí.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Líbil se vám můj článek, nebo vám v něm naopak něco chybělo? Napište mi komentář. Budu moc ráda a předem děkuji. :)