Co se událo - leden 2023

 


Leden pro mě byl měsíc psaní. Tentokrát ale ne psaní copytextů, i když pracovat jsem samozřejmě musela také, ale hlavně jsem každou volnou chviličku makala na novém rukopisu, na pokračování knihy Seznamka. Ve své copypráci jsem tudíž trochu zvolnila, aby mi z toho úplně nehráblo :) a asi jste si všimli, že i blogů v lednu bylo méně. Veškerý čas zkrátka "sežrala" Seznamka 2. Věřím ale, že bude stejně úspěšná jako první díl a bude se čtenářům líbit. :)


K opravám a doladění rukopisu jsem si brala pomocnice. Bublinka se naučila sedět mi při práci na rameni a já, když vím, že ji tam mám, se aspoň tolik nehrbím. 


Týden jsme s dětmi opět trávili zavření doma, protože nás skolil nějaký opravdu hnusný kašlací moribundus. Naštěstí už jsme zase v pořádku. Jen já stále bojuji s větší únavou, tudíž se snažím více odpočívat a moc to se svou aktivitou nepřehánět. 


Když jsme byli doma, bylo mazlení na denním pořádku. S dětmi i s houstičkami.  




A když jsem nechtěla, aby pořád jen koukali do mobilu a na televizi, kreslili jsme. Chtěli po mě, abych se vždycky přidala a já aspoň zase vybavila některé z mých omalovánek. 



V lednu jsem si dopřála zase trochu ekopéče a objednala si balík kosmetiky z Econea. 


S Nelčou jsme tvořily a konečně vyrobily girlandu, kterou jí přinesl Ježíšek. Napsala jsem na tuto kreativní stavebnici i recenzi, na kterou můžete mrknout na e-Mateřství. 




Dorazil mi také krásný balíček s ještě krásnější knížkou Mucošci, kterou zrovna čtu a zatím se mi moc líbí. Brzy vám ji v nějakém článku ukážu více. 


No a stihli jsme i dva výlety, na hrad Louzek a hrad Sokolčí, o nichž už jsem zvládla zveřejnit samostatné články. 




U spisovatele Jana Štiftera jsem si osobně vyzvedla tři jeho novinky z loňského roku. Mám je všechny i s věnováním a knihu Já tě musím uškrtiti už jsem přečetla. Jedním dechem. 


Na začátku ledna jsem se snažila o trochu zdravější stravu. Moc dlouho mi to ale nevydrželo. :D




A musím se pochlubit i svou malou čtenářkou. Nelča v lednu dočetla samostatně svou druhou knížku. Tu první jsme nestihli vyfotit. Byla půjčená. 


Taky jsme jedno pěkné odpoledne otestovali kola - dárky od Ježíška. 



A ještě pár fotek z výletu na Louzek. 



Poslední fotka je z Bad Gasteinu, kde jsme si s přáteli dopřáli po Silvestru novoroční procházku, než jsme zase vyrazili k domovu. 


A jak jste si užili první měsíc v roce 2023 vy? :)

Vaše Sabča 

Komentáře

  1. Sabi, pěkně nabitý leden. Měj pohodové dny.

    OdpovědětVymazat
  2. Sabi, pěkný leden. Já ho měla hodně pracovní, stihli jsme jeden výlet a já čajovou burzu. A taky jednu výstavu a oslavu synových narozenin
    Měj se fajn a ať máš pěkný i únor

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Sabi,
    leden jsi měla pěkně plný a stihla jsi toho hodně. Já jsem momentálně nemocná, trápí mě šílený kašel a rýma, musela jsem dokonce na neschopenku. V lednu jsem hlavně pracovala, ale vše směřuje k dovolené na přelomu února a března a přiznám se, že se moc těším:-)
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Sabčo, poslušně hlásím, že kašlací moribundus se přestěhoval do Ronova :-D Moc hezký morčátka, taky jsem měla jako malá. Věřím,že výlet do přírody bodnul nejen tělu, ale i mysli

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Líbil se vám můj článek, nebo vám v něm naopak něco chybělo? Napište mi komentář. Budu moc ráda a předem děkuji. :)