Lednové nákupy v Lidlu

 


Jelikož jsem v lednu dostala za prosinec větší výplatu, bylo na čase doplnit si trochu šatník. Mám skoro všechna trička zakydaná od barev, popř. s mastnými fleky, jak v nich vařím. A když pak někam chci vyrazit, nemám co na sebe. Navíc Nelča má v únoru svátek a tak bylo potřeba objednat jí nějaký ten dáreček. :) 
Objednávala jsem na Lidl-shopu, protože jsem tam Nelče vyhlédla kufřík s pomůckami na výtvarku. A když už jsem objednávala, přihodila jsem něco pro sebe i pro děti. 
Celkem stál nákup kolem 1200 Kč a níže vám ukážu, co všechno jsem pořídila. 

Nelča touží po nějakých nových šatech, aby je mohla nosit v zimě do školy. Ze všech už vyrostla, tak jsem jí vzala tyto mikino-šaty. Nevím teď, zda byly v akci, ale cena byla 279 Kč. 


Jiřík mi zase vyrostl ze všech pyžam - od podzimu se hrozně vytáhl. Jedno jsem mu tedy přihodila a dostane ho jako malý dáreček, až budu Nelče přát k svátku. 



Já zkusila tento dvoudílný set dlouhých bavlněných trik s 3/4 rukávem. V barvě fialové a černé. Jsou úžasně pohodlná a za cenu 229 Kč skoro zadarmo. Asi o týden později jsem udělala v Lidlu ještě jeden menší nákup a objednala si tento set ještě jednou, jen v barvě černé a šedé. 







Nelinka si přála kufr s barvami, jako mám já. Také z Lidlu, jen větší. Dostala jsem ho od Ježíška asi před třemi lety. A teď jsem objevila tento menší, s plno skvělými výtvarnými potřebami. V Lidlu mají potřeby pro výtvarníky levné, ale poměrně kvalitní. A tento kufřík - za cenu 279 Kč mají ve verzi pro holky i kluky. Já jsem z něj nadšená. 


Posledním kouskem z objednávky je tato krajková podprsenka bez kostic. Jelikož pracuji z domova a většinu času sedím na gauči s notebookem na klíně, vadí mi klasické podprsenky. Kostice mě tlačí. Zkusila jsem tedy tuto a jsem velmi spokojená. Pro ženy s většími prsy ale asi vhodná nebude. 

Co říkáte na můj výběr? Znáte některé produkty? Jak jste s nimi spokojeni vy? 

Vaše Sabča:)

Komentáře

  1. Já z Lidlu pár kousků mám (hlavně funkční trika na turistiku, ale i nějaké kalhotky, noční košili ap.),a kupovala jsem tam i nějaké trika manželovi a jse spokojená. Jen kupuju v krámě, já si na oblečení musím sáhnout, abych věděla, že mi mateeriál nebude nepříjemný při nošení.
    Jinak jsi nakoupila pěkně a za slušnou cenu :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Sabčo, já mám z Lidlu spoustu pyžam, obyčejnou černou mikinu a určitě by se našlo i něco dalšího. Většinou mají super kvalitu za nízkou cenu, takže čas od času tam něco koupím.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Líbil se vám můj článek, nebo vám v něm naopak něco chybělo? Napište mi komentář. Budu moc ráda a předem děkuji. :)